Zâmbetul perfect de Sărbători în 3 pași!

Zâmbetul perfect de Sărbători în 3 pași!
Comments Off on Zâmbetul perfect de Sărbători în 3 pași!, 23/12/2014, by , in Evenimente

Imperial Dent îți aduce zâmbetul de Sărbători printr-o metodă simplă de urmat, în 3 pași, care îți garantează un surâs alb ca zăpada și admirația celor din jur.

Pentru că zâmbetul tău este important, Imperial Dent este Moș Crăciun în acestă iarnă și îți aduce  oferta anului la albirea profesională cu lampă.
Câștigi un zâmbet alb ca zăpada, la doar 600 de lei sau la 450 de lei dacă mai aduci încă un prieten cu tine. Bonus beneficiezi și de o consultație gratuită. Totul doar în trei pași, iar oferta este valabilă și în luna ianuarie, ca să începi anul cât mai bine!

Un zâmbet sănătos și frumos este asul tău din mânecă: îți conferă o strălucire aparte, îți dă încredere în tine și adună oameni în jurul tău. Imaginea ta este cea mai bună carte de vizită care îți aduce succes atât în carieră cât și în viața personală. Așadar, urmează metoda simpla în 3 pași pe care ți-o oferă Imperial Dent.

Pasul 1 — Identifică și recunoaște nevoile tale și alege cea mai avantajoasă ofertă din piața clinicilor premium : albirea profesională cu lampă la doar 600 de lei sau la 450 de lei dacă mai aduci înca un prieten cu tine! Îți place să fii popular și să captezi atenția celor din jur, iar acum este totul la îndemână.

Pasul 2 — Sună chiar acum și solicită o programare la unul din numerele de telefon  0724404150 /  0752364590, sau online la www.imperialdent.ro , pentru a te bucura de oferta noastră valabilă în decembrie 2014 și ianuarie 2015!

Pasul 3 — Vino la una din clinicile noastre din București— Piața Victoriei  sau  Piața Alba Iulia —și oferă-ți cel mai frumos cadou : un zâmbet perfect de Sărbători și la început de An Nou!

Imperial Dent e Moș Crăciun în iarna asta! HO, HO, HO, Merry Dentist!

Oferta este valabilă în lunile decembrie și ianuarie.

La începutul anului viitor Imperial Dent va lansa și noile abonamente corporate și individuale pentru anul 2015. Nu uitați să consultați din nou www.imperialdent.ro și veți avea surprize plăcute.

Echipa medicală a clinicilor Imperial Dent îți urează ‘Sărbători fericite!’ și un An Nou 2015 cât mai bun alături de noi!

AI PR! Consulting, PR & Events

Contact: contact@aipr.ro
+40 722 587 393
+40 753 693 744

About News Report