YouTube ar putea introduce abonamente pentru înlăturarea reclamelor

YouTube ar putea introduce abonamente pentru înlăturarea reclamelor
Comments Off on YouTube ar putea introduce abonamente pentru înlăturarea reclamelor, 20/02/2015, by , in Media & Brands

YouTube ar putea să scoată reclamele pentru plătitorii de abonamente ai diferitelor canale. Cu alte cuvinte, toţi cei care vor alege să plătească pentru un abonament vor fi feriţi de reclame atât timp cât acesta este valabil.

Testarea acestei funcţii a început încă din luna mai a anului trecut şi se pare că în curând va deveni o funcţie la care vor avea acces mai mulţi utilizatori.

Robert Kyncl, head of content and business pentru YouTube, a dezvăluit pentru Recode că va exista un motiv în plus pentru a alege să te abonezi la astfel de canale. Deja creatorii de conţinut au început să experimenteze cu afişarea de reclame peste care nu poţi sări, iar mulţi dintre ei au înregistrat venituri cu 70% mai mari. Astfel, este foarte posibil ca un procent mai mare al canalelor să opteze pentru astfel de reclame, iar un abonament lunar modic ar putea să scutească utilizatorii de timp pierdut şi frustrare.

Pentur un moment nu se știe clar cum va funcționa metoda, însă viitorul platformei YouTube este destul de limpede: cei care vor dori să urmărească materiale video vor fi nevoiţi fie să suporte reclamele, fie să înceapă să plătească pentru înlăturarea lor.

About News Report