Windows 10 a fost lansat de catre Mircrosoft! Ce aduce nou sistemul de operare

Windows 10 a fost lansat de catre Mircrosoft! Ce aduce nou sistemul de operare
Comments Off on Windows 10 a fost lansat de catre Mircrosoft! Ce aduce nou sistemul de operare, 01/10/2014, by , in Media & Brands

Microsoft a lansat aseara noul său sistem de operare, care se va numi Windows 10, deşi toată lumea se aştepta ca acesta să se numească Windows 9. Noua versiune nu este radical schimbată faţă de restul, ci integrează acele noutăţi aduse de Windows 8 cu cele disponibile în vechile versiuni.

„Vom livra experiența potrivită la timpul potrivit. Windows 10 va fi cea mai complexă platformă pe care am lansat-o vreodată“, a declarat Terry Myerson, șeful diviziei Windows.

Unul dintre lucrurile importante aduse de Windows 10 este bara de start. Aceasta dispăruse din Windows 8 şi mulţi utilizatori au dorit înapoi funcţionalităţile rapide ale acesteia. La baza ecranului sunt mai multe desktop-uri şi poţi vedea toate aplicaţiile care rulează în acelaşi timp. Desktop-urile multiple este una dintre noutăţile semnificative din Windows 10.

Windows 10 vine cu o aplicatie care poarta numele Snap Assist, unde poţi trece o aplicaţie dintr-un desktop în altul. Menirea aplicatiei este sa creasca nivelul de productivitate.

Windows 10 va rula pe toate dispozitivele companiei de la calculatoare la tablete. Pentru un moment nu exista o versiune si pentru telefoane, dar aceasta va fi construita in viitorul apropiat. Windows 10 va fi livrat în 2015.

About News Report