Vine iarna! Și ce? Peste 10.000 de români pleacă în vacanțe exotice

Vine iarna! Și ce? Peste 10.000 de români pleacă în vacanțe exotice
Comments Off on Vine iarna! Și ce? Peste 10.000 de români pleacă în vacanțe exotice, 05/10/2015, by , in Business today

Cel puţin 10.000 de români îşi vor petrece sărbătorile de iarnă în locuri exotice, plătind în medie între 1.500 şi 3.000 de euro, anunță agenția Eutira.

Conform agenților de turism, cele mai multe cereri s-au înregistrat pentru excursii în Cuba, Maldive, Republica Dominicană, Thailanda şi Mexic.

Anul acesta, românii s-au gândit din timp la vacanţa de iarnă, începând să îşi rezerve sejururile de Crăciun şi Revelion încă din luna iunie, pentru a beneficia de reducerile de tip early booking. Până în prezent, peste 40% dintre locurile disponibile în portofoliul Eturia pentru perioada sărbătorilor au fost deja achitate. Eturia are rezervate prin toată lumea 3.000 de locuri pentru vacanţele de iarnă ale românilor, incluzând şi bilete de avion achiziţionate din timp (…), acest sezon fiind cel mai important din punct de vedere al vânzărilor”, se arată într-un comunicat al companiei.

Reprezentanții agenției mai spus potrivit Mediafax: “Tariful unui sejur la plajă în destinaţii celebre precum Republica Dominicană sau Cuba începe de la 2.250 de euro/ persoană şi poate ajunge până la 2.930 euro/ persoană, tarif în care este inclus zborul de linie cu toate taxele aferente, cazarea cu all-inclusive, transferurile şi vizitele la unele obiective turistice”.

About News Report