Vedetele au pus ochii pe telefoane cu diamante și platină

Vedetele au pus ochii pe telefoane cu diamante și platină
Comments Off on Vedetele au pus ochii pe telefoane cu diamante și platină, 12/03/2018, by , in Lifestyle
 
 
Lansarea liniei de accesorii pentru telefoane mobilă și gadgeturi de lux a strâns toată lumea bună într-un club din zona de Nord a Bucureștiului. Cristina Spătar, Brigitte Năstase, Vica Blochina, Margherita, Doinita Oancea sau Laurette au pus ochii pe telefoane placate cu aur sau platină și încrustate cu diamante.
 
VIP TOUCH DESIGN a ajuns și în România după ce o firmă de la noi a obținut exclusivitate pentru a comercializa aceste produse de lux în întreaga Europa. Vineri seara, în club Nuba din București, au fost etalate în vitrine securizate adevărate bijuterii ale căror prețuri pornesc de la 2.000 de euro și ajung lejer la 5.000 de euro. Aur masiv de 24 de karate, aur cu inserție de piele nobilă sau fibră de carbon, aur sau platină cu sidef natural si design ornamental, diamante sau celebrele cristale  Swarovski – acestea sunt propunerile brandului in editii limitate sau modele personalizate. 
DGO_5165
Cu ocazia lansării, mai multe vedete din showbiz au venit să vadă telefoanele așezate în vitrină. Vica Blochina, Brigitte Năstase, Cristina Spătar, Roxana Nemeș sau Irinel Columbeanu au analizat cu interes fiecare exponat în parte. Doamnele au decis că așteaptă un cadou de acest gen, iar afaceristul de la Izvorani, a considerat că orice bărbat ar trebui să aibă o astfel de bijuterie în buzunar.   
”Aceste telefoane sunt speciale din mai multe motive. În primul rând sunt ediție limitată, în al doilea rând sunt niște telefoane placate cu aur, platină, îmbrăcate în piele nobilă sau încrustate cu pietre scumpe”, a spus Alexandra Moioș, manager general Vip Touch Design.
DGO_4979

About Business life