Vacantele din Grecia și Turcia vor fi mai ieftine în acest an

Vacantele din Grecia și Turcia vor fi mai ieftine în acest an
Comments Off on Vacantele din Grecia și Turcia vor fi mai ieftine în acest an, 07/04/2015, by , in Business today

Din pricina crizei economice rusești, un număr mare de turişti ruşi, dar şi din spaţiul ex-sovietic, să renunţe la vacanţele de vară în Turcia, Grecia şi Bulgaria, ţări care au ieftinit pachetele în acest an.

“Un număr mare de ruşi au renunţat la vacanţele în străinătate în acest an, atât din cauza situaţiei politice, cât şi a crizei economice prin care trece ţara. Rubla s-a devalorizat puternic, economia este în regres, iar când lucrurile merg prost oamenii renunţă la vacanţe”, a declarat potrivit Mediafax Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

Din această cauză, hotelierii din ţările care au pierdut cei mai mulţi turişti ruşi, printre care Turcia, Grecia şi Bulgaria, au fost nevoiţi să păstreze tarifele de anul trecut sau chiar să le scadă cu câteva procente, în încercarea de a atrage alţi turişti.

Burcea a adăugat: “Aceste ţări sunt preferate şi de turiştii români pentru vacanţele de vară. De aceea, putem spune că politica lui Putin, care a generat situaţia din Rusia şi din zonă, ieftineşte vacanţele şi pentru turiştii români”.

About News Report