Vacante cu adrenalina pentru manageri

Vacante cu adrenalina  pentru manageri
Comments Off on Vacante cu adrenalina pentru manageri, 01/07/2014, by , in Lifestyle

 

Chiar daca tot timpul anului iau decizii si traiesc intr-un mediu stresant, unii manageri prefera sa traiasca  pe muchie de cutit si atunci cand vine vorba de concedii.

Turismul de aventura nu este pentru oricine sau pentru orice buzunar, pretul unui astfel de sejur pornind de la aproape 2000 euro, fie ca vorbim despre  curse de rafting sau escalada in Romania, fie despre  excursii in safari in Kenya sau Tanzania.

Clientii  pentru aceasta piata de nisa nu lipsesc, mai ales din randul managerilor, sa -si asume riscuri. Mai mult ,  aceste vacante exotice au menirea de a le stimula  capacitatele  dar si de a le confirma statutul, fiind vorba despre  concedii de tip premium.

Cei mai multi clienti sunt femei, sustin reprezentantii Extreme Travel, citati  de  www.listelocuridemunca.ro

“Majoritatea clientilor sunt oameni care lucreaza in birou, cu varste cuprinse intre 25 si 55 de ani. Jumatate dintre clientii nostri aleg expeditiile montane. Este intr-o crestere foarte mare segmentul de circuite de aventura si explorare. Anul trecut a fost o adevarata avalansa de cereri pentru expeditiile de aventura. Am mers in fiecare luna cu turistii pe cate un alt continent. A crescut numarul doamnelor si domnisoarelor care solicita programele montane, fie ca vorbim despre muntii nostri sau despre masive celebre ale lumii”, sustine Vatcu, reprezentantul agentiei.

El adauga ca se adreseaza unei piete formate din cateva zeci de mii de oameni care ar fi interesate de turismul de aventura, insa daca ia in calcul si posibilitatea lor financiara, cifra se reduce la cateva mii.

 

hang_glider_sun_summer

 

 

 

 

 

 

 

About Business Editor