Un solist roman a decis sa devina celebru mai intai in Italia

Un solist  roman a decis sa devina celebru mai intai in Italia
Comments Off on Un solist roman a decis sa devina celebru mai intai in Italia, 05/04/2016, by , in Media & Brands

 

Costantino Toma este un tânăr cu vise și speranțe de a ajunge un nume în industria muzicală. Ca orice artist în devenire, Alexandru Constantin Toma pe numele său real, știe că talentul nu este suficient și că pentru a-ți clădi o carieră în acest domeniu este nevoie de sacrificii și investiții pe măsura.

 Tânărul artist de origine română a investit o sumă destul de mare pentru doar patru proiecte muzicale și nu în România, ci în Italia. Acesta a cheltuit 20.000 de euro pentru primele proiecte, iar acum se pregătește să lanseze o nouă piesă cu un videoclip filmat în Italia, videoclip care speră să îi aducă notorietatea dorită.

Toma Constantin Alexandru (Costantino Toma) născut în Reșița, jud Caraș-Severin, a făcut primi pași în lumea muzicii la vârstă de 11 ani, implicându-se în simple activități școlare, spectacole teatrale și coregrafii. După ce a activat ca dansator, și-a făcut curaj să urce pe scenă și ca solist. Astfel, la vârsta de 16 ani, el înființează formația Dak 3 și lansează albumul ‘În amintirea ta’, cu majoritatea  pieselor sub semnătura lui Costantino Toma.

Patru ani mai târziu, Alex părăsește România pentru Italia și se stabilește în cetatea eternă, Roma. Acolo, își găsește un loc de muncă bine plătit și astfel începe seria investițiilor în muzică. După ce ia lecții de canto lansează prima sa piesă, în limba engleză “Dirty dancers”. Următoarea piesă scrisă si înregistrată sub semnătura Costantino Toma în colaborare cu Mihaela Cernea (componenta Class) și DJ Alex Toma, “Beautiful soul”, vorbește despre o poveste de dragoste neîmpărtășită. Piesa este lansată simultan în România și Italia și îi asigură primul pas spre recunoștere. Următorul proiect muzical, intitulat “In love”, este urmat de melodia “Selene”, în colaborare cu Mihaela Cernea și Alex Toma și poartă tot semnătura Costantino Toma. Peste două zile, Alex va lansa cel mai nou videoclip al său, “Another Life”.

Constantino Toma

Costantino Toma lansează in 2016  videoclipul ”Another Life”

Costantino Toma (Toma Constantin Alexandru), fost concurent la X Factor în Italia, lansează piesa și  videoclipul, ”Another Life”, care  a fost filmat la Roma, acesta fiind cel de-al cincilea single al său.

Videoclipul cu scene alb-negru spune povestea unui tânăr care are o viață tumultuoasă și dezastruoasă, fiind dependent de droguri și alcool. Însă, la un moment dat, din dragoste pentru fratele lui mai mic, decide să se întoarcă pe drumul cel bun și să înceapă o altă viață, după cum spune și titlul cântecului, până nu e prea târziu pentru el.

”Another life transmite  clar și te face sa înțelegi cât rău poate aduce unei persoane și familiei lui consumul  de droguri și alcool, cât și comiterea infracțiunilor și lipsa de respect față de tine și față de toți cei care te iubesc. Melodia practic te îndeamnă să spui nu drogurilor și alcoolului până nu e prea târziu și să devii un om mai bun, iar piesa vorbește despre persoana care a știut să spună ”e de ajuns” și a avut curajul să înceapă o altă viață”,  ne-a declarat Costantino Toma. Filmările, ce nu au fost lipsite de peripeții, au durat trei zile și au avut loc pe străzile din capitala Italiei, sub regia bine cunoscutului Paolo Mantero.

Artistul susține că, la un moment dat, în timp ce filmau o scenă cu pistoale, erau să fie săltați de carabinieri. „Piesa este inspirată din realitate, efectiv a fost luată, scrisă și pusă pe un ritm povestea de viață a unei persoane care a trăit toate aceste întâmplări despre care se vorbește în piesa și in videoclip”, mai spune artistul.  “Another life” este o piesă sub semnătura lui Costantino Toma – versuri și muzică, în colaborare cu Mihaela Cernea și Alex Toma.

Link – https://www.youtube.com/watch?v=Xtaz8Rkpo4M&feature=youtu.be

 

 

About Business life