Uber lansează la Bucureşti un serviciu cu maşini dintr-o gamă superioară

Uber lansează la Bucureşti un serviciu cu maşini dintr-o gamă superioară
Comments Off on Uber lansează la Bucureşti un serviciu cu maşini dintr-o gamă superioară, 17/11/2015, by , in Business today

Uber lansează în această săptămână la Bucureşti, în premieră pentru Europa, serviciul UberSELECT, care oferă utilizatorilor acces la maşini dintr-o gamă superioară, printre care Audi A4, Volkswagen Passat şi Skoda Octavia.

Utilizatorii vor putea comanda UberSELECT începând de joi, potrivit unui comunicat al companiei. Aplicaţia Uber pentru smartphone, care face legătura între pasageri şi cel mai apropiat şofer dispus să-şi ofere serviciile contra cost, este disponibilă în România începând din luna februarie a acestui an.

“Acest serviciu, care până acum a fost disponibil doar în afara Europei, va funcţiona pentru prima dată şi în capitala României. Până acum, bucureştenii au putut folosi doar uberX, alternativa low-cost de ridesharing oferită de Uber. Cu lansarea UberSELECT, utilizatorii pot acum să aleagă dintre o varietate de maşini dintr-o gamă superioară, printre care Audi A4, Volkswagen Passat şi Skoda Octavia, deţinute de şoferi parteneri cu evaluări foarte bune. Fiecare călătorie va oferi un plus de lux – o sticlă de apă pentru fiecare pasager”, se arată în comunicat.

Cu UberSELECT, o călătorie din zona podului Pipera până la Piaţa Iancului va costa, în medie, 20 lei. Toate călătoriile cu Uber se efectuează fără numerar, iar plata se face direct de pe cardul înregistrat în cont.

Pentru a utiliza noul serviciu, clienţii Uber trebuie să deschidă aplicaţia, să aleagă “UberSELECT” din bara de jos şi să comande o maşină.

About News Report