Trei APLICAȚII care nu trebuie să lipsească din telefonul tău

Trei APLICAȚII care nu trebuie să lipsească din telefonul tău
Comments Off on Trei APLICAȚII care nu trebuie să lipsească din telefonul tău, 23/03/2015, by , in Media & Brands

Există aplicații care nu trebuie să lipsească de pe niciun telefon mobil și de pe nicio tabletă. Site-ul businessavenue.ro îți prezintă trei dintre acestea.

Instagram

Instagram este cea mai populara aplicatie folosita de userii telefoanelor Android si iOS, datorita usurintei cu care poti adauga diferite efecte sau filtre fotografiilor, dar si a modalitatii foarte rapide de publicare a pozelor pe retelele de socializare.

WhatsApp Messenger

WhatsApp este o aplicaţie ce a fost lansată în anul 2009 iar în doar câțiva ani această a ajuns să fie a doua cea mai populară aplicaţie. WhatsApp îţi permite să vorbeşti în timp real cu prietenii care au aplicaţia instalată. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet şi aplicaţia instalată iar apoi vei fi online împreună cu contactele care îndeplinesc aceeaşi cerinţă.

Clean Master

Părăsim puţin categoria aplicaţiilor de socializare şi întâlnim o aplicaţie foarte utilă. Clean Master îţi va face telefonul aproape la fel de rapid ca atunci când era nou. Aceasta are rolul de a curăţa fişierele inutile pentru a face telefonul să meargă mai bine. De asemenea trebuie să menţionez faptul că această aplicaţie a fost votată drept cea mai bună aplicaţie de curăţare si intreţinere a sistemului. Aşadar dacă telefonul îţi merge mai greu ca de obicei atunci trebuie să încerci Clean Master

About News Report