Topul celor mai scumpe orașe din România după chiriile percepute pe o garsonieră

Topul celor mai scumpe orașe din România după chiriile percepute pe o garsonieră
Comments Off on Topul celor mai scumpe orașe din România după chiriile percepute pe o garsonieră, 23/03/2015, by , in Business today

Bucureștiul și Clujul rămân cele mai scumpe orașe din România, după chiriile minime percepute de proprietarii locuințelor acestor orașe.

În București, chiriile solicitate pentru garsoniere incep de la 175 euro/luna in Berceni, de la 200 euro/luna in Militari, de la 180 euro/luna in Drumul Taberei, de la 150 euro/luna in Titan, de la 200 euro/luna in Vitan, de la 220 euro/luna in Dristor si de la 250 euro/luna in Tineretului.

În Cluj, prețurile pentru închirierea unei garsoniere sunt asemănătoare cu Bucureștiul. Astfel, poate fi inchiriata o garsoniera cu minim 180 euro/luna in Manastur, cu 190 euro in cartierele Zorilor si Gheorgheni si cu 200 euro/luna in Marasti.

O garsonieră în Timișoara începe de la 170 euro/luna in Girocului si Circumvalatiunii, de la 175 euro in zona Complex Studentesc si de la 200 de euro in Lipovei.

Chiriile pentru garsoniere din Constanta pornesc de la 160 euro in Tomis Nord si de la 200 euro in zonele Faleza Nord si Trocadero.

În Iași, chiriile pentru o garsonieră încep de la 200 de euro în cartierele Nicolina si Copou.

Chiriile nu sunt însă singurul criteriu de departajare. Totodată, alimentele, bauturile, transportul in comun, parcarile, taxele locale ori biletul de cinema costă mai mult, cu cât orașul este mai mare.

About News Report