Timea Socol este noua Miss FashionTV Brașov

Timea Socol  este noua Miss FashionTV Brașov
Comments Off on Timea Socol este noua Miss FashionTV Brașov, 03/08/2015, by , in Evenimente

 

Timea Socol este câștigătoarea titlului Miss FashionTV Brașov 2015 din cadrul concursului ce s-a desfășurat vineri, 31 iulie, la Conacul Helsdorf. Alături de ea, pe podium au mai urcat Denisa Mladin, câștigătoare a locului 2 și RalucaTrîmbițaş, câștigătoarea locului 3. Alina Maria Rugină a cucerit titlul Miss Fotogenie, iar Kinga Fazakas a fost aleasă Miss Popularitate a concursului de frumusețe Miss FashionTV Brașov 2015.

Câștigătoarea titlului Miss FashionTV Brașov 2015, Timea Socol, are 18 ani, 50 de kg, 1,74 m înălțime și este pasionată de dans și de arte. Este originară din Brașov, dar locuieste de mică în București. În această  vară a fost admisă la o universitate de prestigiu din Anglia, City University London. Timea este o prezență constantă la Bucharest Fashion Week și la evenimentele FashionTV România.

Locurile 2 și 3 au fost câștigate tot de brașovence. Pasionată de parapsihologie, Denisa Mladin (locul 2) are 23 de ani, 56 kg și 1,76 m înălțime, iar Raluca Trîmbițaş (locul 3), nascută și ea tot în Brașov, are 20 de ani, 1,80 m înălțime și 58 de kg, fiind pasionată de kangoo jumps.

Miss  Fotogenie și Miss Popularitate au în comun pasiunea pentru sporturi.Bucureșteanca  Alina Maria Rugină esteîndrăgostită de balet, are 54 kg și 1,78 m înălțime. Miss Popularitate, Kinga Fazakas, se poate lăuda și cu lauri pentru sport. Frumoasa originară din Hunedoara are 1,78 m înălțime, cântărește 60 de kg și este campioană națională la handbal.

Juriul concursului Miss FashionTV Brașov 2015 a fost format din Tudor Turcu, Gabriel Toncean,  Cristi Iliescu, Lena Rohozneanu, Renert Gad, Tatiana Nica și Daniela Neaga.

Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness, și Tudor Turcu, câștigătorul celui de-al doilea sezon “X Factor” s-au aflat pentru prima oara în juriul unui concurs de frumusețe. Juriul Miss FashionTV Brașov a evaluat concurentele ținând cont de criteria precum aspectul fizic, dar și personalitate, atitudine și fotogenie, pe parcursul celor 3 probe: ținută  de zi, ținută de seară și costum de baie.

Câștigătoarele Miss FashionTV Brașov 2015 s-au bucurat de premii în valoare de mii de euro, printre care ținute vestimentare asigurate de Andreea Dogaru, pantofi Mineli Boutique, tratamente corporale în valoare de 700 de euro oferite de Nomasvello Brasov, abonamente la Paradisul Acvatic, produse profesionale de machiaj de la Makeover, tratament ageless cu oxigen hyperbaric oferit de Centrul Therapia, ședință fotoprofesională + book în valoare de 1500 de euro oferite de Tibi Kisgyorgy și Florin Diaconu, make-up profesional plus ședințe foto oferite de Oana Costache și multe alte premii surpriză.

În plus, Timea Socol – Miss FashionTV Brașov 2015 s-a calificat automat în finala concursului Miss România care va avea loc în decembrie, în cadrul Bucharest Fashion Week.

Evenimentul prezentat de Adela Diaconu și Filip George a delectate publicul cu prezentarea apreciatei colecții “In Memoriam Oscar de la Renta” a designerului Andreea Dogaru și a colecției de încălțăminte a brandului Minelli. Tudor Turcu, Tara și Fo’bidden au încins atmosfera cu muzica de calitate și au ridicat publicul în picioare atât la eveniement, cât și la after party-ul  marca FashionTV.

____________

Sponsori principali Miss FashionTV Brașov: T iriac Auto, Jaguar, Land Rover

Sponsori: Nomasvello, Preciosa Decor, Alicante, Creativa, Holver, AVP, Cabinet Dr. Gad Renert, Paradisul Acvatic, Lex Guard, MakeOver, Centrul Therapia

Parteneri media: EvzMonden.ro, Eva.ro, Etiquette, Fusion, Tabu, Kfetele.ro, mondenonline.ro, BV01ADE, MediaPhoto, Transilvania Expres, Tex FM si AI PR

Hairstyling & makeup: Salon Coquette & Academia Eleonora

Prezentatori: Adela Diaconu& Filip George

Foto: Daniel Ceapa

About Business Editor