Terapia vampir si intinerirea faciala

Terapia vampir  si  intinerirea faciala
Comments Off on Terapia vampir si intinerirea faciala, 27/11/2014, by , in Lifestyle

Cel mai nou trend în materie de proceduri de reîntinerire facială, terapia vampir, a devenit o moda  si în România.

Tratamentul de lifting facial bio cu Plasmă, cunoscut și sub denumirea de terapie vampir, se adresează pacienţilor care doresc un lifting facial 100% natural, fără chirurgie, şi care nu doresc injectare de acid hialuronic sau alte substanţe destinate umplerii ridurilor.

Procedura presupune recoltarea și prelucrarea sângelui pacientului care, printr-o metodă inovativă, se transformă într-o plasmă cu celule  active, 100% naturală, care urmează a fi reinjectată pacientului. Efectul tratamentului este deosebit, pacientul beneficiind de întinerire, rejuvenare si volum la nivel facial, cu rezultatele vizibile imediat după tratament care se mențin pe o perioada îndelungată.

Cu o experienţă de 8 ani în domeniul dermatologiei, esteticii faciale şi corporale, Dr. Daniela Căţănaş  explică procedura și efectele sale miraculoase.

“Ca şi în cazul terapiei PRP – Vampir, principiile active sunt extrase chiar din sângele pacientului şi reinjectate acolo unde este nevoie, de data această sub forma unui gel. Efectul de lifting este imediat iar în plus se obţine o restructurare cutanată puternică prin stimularea de colagen şi înlocuieşte cu success acidul hialuronic şi colagenul ca substanţe de umplere, ceea ce asigură pe lângă efectul de lifting şi “ştergerea” ridurilor şi estomparea cearcănelor”, a explicat medicul Daniela Căţănaş la un eveniment de tip open-door la cabinetul său.
La  evenimentul de prezentare al noului tratament de lifting facial bio cu Plasma au participat si Nico şi fetele de la Bambi care au testat noile terapii.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

În cabinetul medicului Daniela Cătănaş, deschis de curând pe str. Puţul lui Zamfir nr 37 se pot face şi alte terapii şi diagnosticări precum dermatoscopia, metodă de diagnostic a aluniţelor, injectări, microdermabraziune, estetică facială şi corporală şi tratamente pentru păr.

 

About Business Editor