Telefoanele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor fi disponibile în România din 31 octombrie

Telefoanele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor fi disponibile în România din 31 octombrie
Comments Off on Telefoanele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor fi disponibile în România din 31 octombrie, 14/10/2014, by , in Media & Brands

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii iPhone din ţara noastră. Ultimele modele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor intra la vânzare în România pe 31 octombrie.

Începând cu data de 31 octombrie, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor fi disponibile într-un total 69 de ţări şi teritorii, iar până la sfârşitul acestui an în peste 115 ţări.

Cele mai noi creaţii ale inginerilor americani de la Apple vor fi lansate în China, India şi Monaco pe 17 octombrie, iar pe 31 octombrie în România, Albania, Bosnia, Croaţia, Estonia, Grecia, Guam, Ungaria, Islanda, Kosovo, Letonia, Lituania, Macao, Macedonia, Mexic, Republica Moldova, Muntenegru, Serbia, Coreea de Sud, Slovacia, Slovenia, Ucraina şi Thailanda.

IPhone 6  a fost lansat pe data de 10 septembrie in SUA si are un pret cuprins intre 199 de dolari si 399 de dolari, cu un contract de abonament pe doi ani, in timp ce pretul iPhone 6 Plus este de 299-499 de dolari. Compania a vândut în primul weekend de la lansarea pe piaţă a celor două echipamente un număr record de peste 10 milioane de noi iPhone-uri, cumpărătorii luând cu asalt magazinele clasice şi virtuale.

About News Report