Tehnologie de la astronauti in sala de fitness

Tehnologie de la astronauti in sala de fitness
Comments Off on Tehnologie de la astronauti in sala de fitness, 30/06/2014, by , in Lifestyle

 

Vedetele au putin timp  sa se intretina si sa aiba grija de dieta, mai ales atunci cand alearga de la un concert la altul. Cu timpul avem insa probleme cu totii, asa ca furnizorii  de servicii de wellness si body sculpture cauta solutii rapide si eficiente.

Una dintre vedetele care a hotarat sa aiba mai multa grija de sanatate este Tavi Colen. Dupa ce a fost multumit de cura de detoxifiere cu sirop de artar si a trecut la o dieta mediteraneana, cu multe salate si preparate din peste, Tavi a cautat solutii eficiente si corelate cu timpul sau pentru  rezultate imediate la sala.

El urmeaza sfaturile de nutritie ale specialistilor  Body Time si in acelasi timp  aplica un tratament fitness intensiv asistat de un instructor. Tratamentul de sala presupune imbracarea unui costum special si efectuarea unor serii de exercitii concomitent cu electrostimularea realizata prin costum.

poză 3

 

 

« Imi place Body Time pentru ca  are rezultate rapide atat pentru slabit cat si pentru modelare corporala. Este practic un costum special care aplica electrostimulare simultan in timp ce urmezi anumite exercitii fizice »  spune Tavi Colen.

 

 

 

 

 

 

Se schimba aproape complet conceptul  classic de sala de fitness, folosind tehnologii de ultima ora din sportul de performanta. La Body Time te antrenezi o data pe saptamana timp de 20 de minute, obtinand efectul echivalent a 10 ore de antrenament petrecute la sala clasica. Este un antrenament de electrostimulare musculara dinamica – EMS – folosita de sportivii de performanta, astronauti si vedete de la Hollywood.

Body Time a fost adus in Romania de Norbert Simonis., un roman de 31 de ani, originar din Sibiu  si care traieste in Germania.

Conceptul – ultima moda in Statele Unite si Europa de Vest – combina sanatatea si fitness-ul cu tehnologia de varf in domeniul sportiv, oferindu-ti posibilitatea de a nu mai merge la sala conventionala de fitness.Un  antrenament prin electrostimulare activa a muschilor de numai 20 de minute este echivalent cu un program de 8×45 minute de antrenament clasic la sala de fitness sau de forta.

« De ce sa ne  antrenam  mult daca sunt suficiente doar  20 de minute pe saptamana? Conceptul de fitness foloseste si la rezultate rapide pentru slabit. Am introdus Body Time  in salile de fitness in Bucuresti – Constanta – Sibiu – Brasov – Cluj – Timisoara inpreuna cu echipa Body Time. Planul de suplimente nutrive este  inclus pentru cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil. » declara Norbert Simons pentru Business Avenue Magazine.

Aparatura, importata din Germania, este recomandata de medicii germani, fiind cel mai performant concept de fitness existent in acest moment pe piata. S-au facut studii la Facultatea de Medicina si Sport din Bayreuth Nurenberg – Germania, atat pe termen lung cat si pe termen scurt, cu o sedinta pe saptamana, dar si cu mai multe. Astfel ca, cu numai o sedința pe saptamana s-au obtinut cele mai bune rezultate si s-a continuat in acest ritm.. Foarte multi sportivi de performanta folosesc  Bodytec si acest concept complex si complet de antrenament. De exemplu echipa de handbal a Frantei, campioana in acest moment, echipa de fotbal Bayern Munchen din Germania, echipele de Formula 1 din Germania, astronautii de la NASA si multi altii. (sursa : http://www.body-time.ro)

poză 1 (1)

 

 

 

« Nu trebuie sa intelegem ca este o electrostimulare clasica in care stai intins si astepti. Este un program intensiv in care urmezi si o dieta si o serie de exercitii. Important este ca rezultatele se vad foarte repede. » spune Tavi Colen.

 

 

 

 

 

 

 

About Business Editor