Swatch lansează un concurent pentru Apple Watch

Swatch lansează un concurent pentru Apple Watch
Comments Off on Swatch lansează un concurent pentru Apple Watch, 06/02/2015, by , in Media & Brands

Swatch Group intenţionează să pună în vânzare în următoarele trei luni un smartwatch care va comunica prin Internet şi care ar putea concura cu Apple Watch, a cărui lansare este prevăzută să aibă loc în luna aprilie, relatează Bloomberg.

Americanii de la Apple vor avea un concurent serios pentru Apple Watch: Swatch. Anunțul a fost făcut de directorul general al companiei elveţiene, Nick Hayek: “Ceasul inteligent al Swatch va putea comunica prin intermediul Internetului”. Noul gadget va funcţiona cu softuri Windows şi Android și utilizatorii vor putea efectua convorbiri telefonice și  vor putea face plăţi mobile, scrie Mediafax.

Decizia Swatch surprinde întrucât Hayek a declarat anul trecut că Swatch nu va participa la cursa de a fi prima companie care dezvoltă aceste produse, din cauza reticenţei utilizatorilor. El a afirmat la un moment dat că mărcile de lux ale companiei, precum Blancpain, sunt smartwatch-uri pentru că “te fac să arăţi inteligent”.

Altfel, Swatch a acumulat în ultimele decenii experienţă în dezvoltarea de tehnologie care poate fi inclusă într-un smartwatch, cum ar fi bateriile cu durată mare de funcţionare, atât de subţiri încât pot fi îndoite.

About News Report