Suprafaţa mall-ului Promenada va fi extinsă cu 60%

Suprafaţa mall-ului Promenada va fi extinsă cu 60%
Comments Off on Suprafaţa mall-ului Promenada va fi extinsă cu 60%, 12/02/2015, by , in Business today

Suprafaţa mall-ului Promenada va fi extinsă cu peste 60%, în urma unui proiect care va costa 371 de milioane de euro.

“Pentru a lărgi vadul comercial al centrului (Promenada, n.r.), grupul intenţionează să îl extindă cu aproximativ 25.000 metri pătraţi închiriabili de spaţii comerciale de modă şi zone de entertainment, scop pentru care a achiziţionat 1,2 hectare de teren, având în prezent autorizaţie pentru dezvoltarea a 50.000 metri pătraţi de birouri. Grupul intenţionează să solicite aprobarea de re-zonare a terenului achiziţionat, pentru a dezvolta o extensie cu întrebuinţare mixtă, în care să fie integrate birouri de clasa A”, se arată în raportul financiar al fondului remis Bursei de Valori Bucureşti.

NEPI a achiziţionat Promenada Mall, cu 40.300 metri pătraţi suprafaţă închiriabilă, în zona Floreasca-Barbu Văcărescu din Bucureşti, unde deţine şi două clădiri de birouri. Centrul a fost deschis în 2013 şi este amplasat într-o zonă care s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani, inclusiv birouri de clasa A şi infrastructură.

“Un număr de 385.000 de persoane locuiesc la 15 minute distanţă de mers cu maşina şi se estimează că 24.000 de angajaţi lucrează în birourile din apropiere, la zece minute de mers pe jos, iar alţi 135.000 rezidenţi locuiesc la 20 de minute de mers”, se menţionează în raport.

About News Report