Sunt 7,2 milioane de conturi de Facebook în România

Sunt 7,2 milioane de conturi de Facebook în România
Comments Off on Sunt 7,2 milioane de conturi de Facebook în România, 02/07/2014, by , in Media & Brands

Numărul conturilor atribuite utilizatorilor români de Facebook a ajuns la 7.2 milioane în 2014, potrivit monitorizării Facebrands.

Conform serviciului de monitorizare a paginilor de Facebook din România Facebrands.ro, numărul paginilor romanesti create pe reteaua socială şi monitorizate de serviciile Facebrands a depasit ieri cifra de 25.000. Numărul conturilor atribuite utilizatorilor romani de Facebook a ajuns la 7.2 milioane in 2014.

Aceleaşi cifre arată că în jur de 4 milioane de utilizatori  unici de Facebook interactionează cu continutul publicat pe paginile romanesti de Facebook in fiecare luna şi 8 milioane de utilizatori distincti au interactionat cu acestea de la inceputul anului 2014 si până acum.

“Există în continuare interactiune semnificativa pe Facebook doar ca nu mai este împărțită la fel de uniform ca în trecut. Cei care doresc performante maxime trebuie să fie mereu atenti la ceea ce functionează cel mai bine in categoria/industria din care fac parte şi să aplice sistematic concluziile descoperite”, a declarat Ionut Oprea, managing partner Facebrands.

Capitala are in continuare cele mai multe conturi de utilizatori ai retelei Facebook in Romania,  1.480.640 ,  21.97% din total,  urmata de Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, fiecare cu câte 3.86% şi Constanta cu 3.08%.

About News Report