Starbucks deschide o NOUĂ CAFENEA în VOLUNTARI

Starbucks deschide o NOUĂ CAFENEA în VOLUNTARI
Comments Off on Starbucks deschide o NOUĂ CAFENEA în VOLUNTARI, 09/02/2015, by , in Business today

Lanţul de cafenele Starbucks se extinde într-o nouă locaţie în zona Pipera. Cafeneaua, denumită „Starbucks Reserve Strip Mall” va fi inaugurată joi, 12 februarie şi va fi a 13-a din lanţul Starbucks de pe piaţa autohtonă.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, noua cafenea se află pe strada Erou Iancu Nicolae, la numărul 67, în oraşul Voluntari.

Denumită Starbucks Reserve Strip Mall, noua locație le oferă clienților, pe lângă clasicele produse Starbucks, o nouă experiență în consumarea cafelei. Aici clienții se vor putea delecta cu Reserve, o băutură unică și sofisticată, comercializată doar în Londra, Amsterdam și Moscova. Mai mult, fumătorii își vor putea savura cafeaua preferată pe o terasă  închisă de peste  300 de mp.

Cafeaua Reserve este o ediție limitată și se poate găsi exclusiv la Starbucks Reserve Strip Mall. Ce o face specială, pe lângă faptul că este un produs extrem de sofisticat, este faptul că pe pachet clienții vor găsi toate informațiile privind proveniența ei, inclusiv numele fermierului care a a crescut-o”, a declarat Bogdan Guzgă, District Manager Starbucks România.

Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele în Plaza România. În momentul de față există doisprezece locații – opt în București şi patru locaţii în Cluj-Napoca, Timișoara, Constanţa și Iași.

About News Report