Starbucks a inaugurat cea mai nouă cafenea din Bucureşti, în AFI Palace Cotroceni

Starbucks a inaugurat cea mai nouă cafenea din Bucureşti, în AFI Palace Cotroceni
Comments Off on Starbucks a inaugurat cea mai nouă cafenea din Bucureşti, în AFI Palace Cotroceni, 13/06/2015, by , in Business today

Starbucks România a anuntat deschiderea celei mai noi cafenele din Bucureşti, situată în AFI Palace Cotroceni.

Cafeneaua este amplasată la parter, într-o zonă intens Rândul 3 – zonă circulată  şi are o suprafaţă de 450 mp, care include şi o terasă exterioară, dar şi o grădină de iarnă. Pe parcursul întregii zile, clienții se pot bucura de o ofertă specială, toate băuturile fiind oferite la jumătate de preț.

Noua locație este perfectă atât în timpul săptămânii de lucru, când  consumatorii Starbucks au nevoie de doza zilnică de energie şi cafea bună, alături de un produs de patiserie proaspăt sau o prăjitură delicioasă, cât şi în timpul liber, când se relaxează alaturi de una dintre băuturile Starbucks preferate.

„Starbucks este un brand iubit și dorit, de aceea venim mai aproape de clienții noștri deschizând o nouă cafenea în AFI Cotroceni. Astfel, clienții se pot bucura de produsele Starbucks mai rapid și mai ușor”, a declarat Bogdan Guzgă, District Manager Starbucks România.

About News Report