Sport și strălucire la prima ediție a Galei Culturismului și Fitnessului Românesc

Sport și strălucire la prima ediție a Galei Culturismului și Fitnessului Românesc
Comments Off on Sport și strălucire la prima ediție a Galei Culturismului și Fitnessului Românesc, 05/12/2016, by , in Evenimente

 

Federația Româna de Culturism şi Fitness a celebrat performanța și excelența în sport și lifestyle odată cu prima ediție a Galei Culturismului și Fitnessului Românesc, eveniment în cadrul căruia au fost premiați sportivii de aur ai României, legendele culturismului și fitnessului romanesc și personalități care susțin stilul de viață activ si sănătos.

Gala Culturismului și Fitnessului Românesc își propune să ofere recunoașterea valorii și performanțelor sportive și să promoveze sportul pentru un stil de viață sănătos al românilor, punând astfel bazele unui eveniment de tradiție. Prima ediție a Galei Culturismului și Fitnessului Românesc a luat naștere la inițiativa Președintelui Federației Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean. „Culturismul și fitnessul românesc meritau de mulți ani această gala. Sunt sportivi extraordinari, care au performanțe și care merită să fie promovați. Mulțumesc echipei de la Federația Română de Culturism și Fitness și membrilor Biroului Federal care mă susțin și înțeleg că trebuie să facem mult mai mult pentru acest sport” a declarat Gabriel Toncean.

 

frcf-pawell-filleborn-gabriel-toncean-si-mihai-covaliu                      Gabriel Toncean,  Mihai Covaliu,  Pawel Filleborn

Printre laureații galei la cele nouă categorii de premii s-au numărat Mihai Covaliu – Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Gabriela Szabo – fost ministru al Ministerului Tineretului și Sportului, Florin Uceanu – legendă a culturismului românesc, Andreea Marin – renumita vedetă de televiziune și promotoare a unui stil de viață sănătos, Monica Mureșan – prima campioană mondială la culturism a României, maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică – binecunoscut promotor al valorilor românești, vedeta de televiziune și amfitrioană a galei – Roxana Ciuhulescu, Mihail Kiss – (86 de ani) senior al culturismului românesc sau  Adela Diaconu – cunoscută ca designeră a sportivilor, vedeta tv și om politic. Invitat special și laureat al galei a fost Pawel Filleborn – Președintele Comisiei de Arbitraj IFBB.

Pe lângă valurile de șampanie și invitații de seamă, Gala Culturismului și Fitnessului Românesc a adus și muzică live de calitate prin prestația violonistei Grațiela Marineață.  În plus, Federația Româna de Culturism şi Fitness a pregătit un moment special în cadrul galei, o defilare a sportivilor cu prezentarea pozițiilor clasice la categorii competiționale precum Women’s and Men’s Physique, Bikini Fitness, Bodyfitness, Culturism Masters sau Fitness Seniori.

 

frcf-monica-muresan             Monica Muresan

Prima ediție a Galei Culturismului și Fitnessului Românesc a fost organizată cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și a  Forumului Mondial (IFBB) pe 2 decembrie 2016, la Hotel Marshal Garden din centrul Capitalei și a fost prezentată de Roxana Ciuhulescu și Octavian Ursulescu.

 

About Business life