Site-ul Mashable primește o finanțare de 17 milioane de dolari

Site-ul Mashable primește o finanțare de 17 milioane de dolari
Comments Off on Site-ul Mashable primește o finanțare de 17 milioane de dolari, 30/01/2015, by , in Lifestyle

Americanii înțeleg importanța online-ului și tocmai de aceea, mashable.com,  un site specializat în tehnologie şi divertisment, a anunţat joi că a obţinut o finanţare de 17 milioane de dolari din partea Time Warner Investments.

Mashable.com, un site înfiinţat în anul 2005 la New York, are circa 40 de milioane de de vizitatori unici pe lună şi 20 de milioane de abonaţi pe reţelele de socializare online. Cifrele atrag investitori și unul dintre aceștia este Time Warner Investments, proprietar al CNN și HBO.

Astfel, site-ul Mashable va primi o finanțare de 17 milioane de dolari care va permite celebrului site să angajeze circa 100 de persoane în viitorul apropiat.

“Când am lansat Mashable în urmă cu zece ani, voiam să văd cum internetul putea schimba lumea. De anul trecut, media digitale au demarat puternic în această direcţie, iar Mashable se află în mijlocul acestei mişcări”, a declarat Pete Cashmore, fondator şi preşedinte-director general al companiei.

Alte companii media, cum este grupul Buzzfeed, urmează aceeaşi traiectorie. Site-ul de informaţii şi divertisment Buzzfeed a anunţat, în august 2014, un plan de extindere finanţat cu 50 de milioane de dolari.

Intră AICI să vezi site-ul mashable.com!

mashable

About News Report