Shopping : un sat italian de vanzare pe e-Bay

Shopping :  un  sat  italian de vanzare pe e-Bay
Comments Off on Shopping : un sat italian de vanzare pe e-Bay, 14/07/2014, by , in Business today

 

Nu este o gluma, chiar daca pretul de pornire de nici un sfert de million de euro poate parea ridicol pentru o intreaga asezare . Cumparatorul insa nu poate achizitiona satul in orice conditii. Conform anuntului, postat pe e-bay.it , acesta trebuie sa investeasca in restaurarea caselor , respectand normele istorice, dupa un plan aprobat de autoritatile in domeniu.

Peisajele Italiei au cucerit milioane de turisti cu farmecul lor. Daca ati fost fermecati de  savoarea lor si va doriti o afacere in domeniul turistic ,cautati oportunitati pe e-bay. Una dintre ofertele de aici va propune sa achizitionati nu doar o casa ci un satuc intreg, format din 14 cladiri, chiar in Alpi, la nici 50km de Torino,  la marginea Rezervatiei Gran Paradiso (Marele Paradis).

Satucul se numeste  Borgata Calsazio si asteapta si acum cumparatori deoarece nimeni nu s-a aratat inca interesat de oferta.

Nu este singura “bucatica “ din Italia pe care o gasiti la licitatie pe site. Sunt deja faimoase cazurile in care au fost oferite spre vanzare monumente istorice si un sat din Toscana.  Statul Italian a intervenit insa pentru ca, din cauza crizei economice, sa nu fie vandute patrimoniul national.

 

Surse – text : ebay.it,

foto : all-free-download.com

About Business Editor