Șeful Michelin: “România ne place, dar economia nu este acolo unde am vrea să fie”

Șeful Michelin: “România ne place, dar economia nu este acolo unde am vrea să fie”
Comments Off on Șeful Michelin: “România ne place, dar economia nu este acolo unde am vrea să fie”, 14/11/2014, by , in Business today

România este o piață cu potențial pentru multinaționale precum Michelin. Jean-Dominique Senard, directorul executiv al grupului francez, este de părere că țara noastră mai are mult de recuperat în ceea ce privește economia.

Cu aproximativ 3000 de angajați, Michelin Group este prezent în România din anul 2001, unde deţine trei fabrici, două la Zalău, judeţul Bihor (una produce cord melatic, utilizat la producerea anvelopelor, iar alta anvelope auto) şi una la Floreşti (judeţul Prahova), tot de anvelope.

“România, Serbia şi Ungaria au încă potenţial, chiar semnificativ, nu neapărat în această ordine, dar am un sentiment foarte puternic vizavi de potenţialul acestei zone. România ne place, nu suntem din întâmplare pe această piaţă. Ne place pentru că oamenii sunt foarte loiali, conştiincioşi şi lucrează foarte bine. Economia nu este acolo unde am vrea să fie, dar nici în Franţa nu este, dar potenţialul este acolo (pe piaţa românească, n.r.)”, a declarat potrivit Mediafax Michelin Group.

About News Report