Sediul Danone din Bucuresti, cumparat pentru aproape 6 milioane de euro

Sediul Danone din Bucuresti, cumparat pentru aproape 6 milioane de euro
Comments Off on Sediul Danone din Bucuresti, cumparat pentru aproape 6 milioane de euro, 01/09/2014, by , in Business today

Secure Property Development & Investment, o companie de investitii cipriota, a incheiat o intelegere cu dezvoltatorul imobiliar care detine sediul Danone din Bucuresti, pentru cumpararea cladirii in schimbul a 5,85 milioane de euro.

Cladirea EOS Business Park, construita de Primavera Development din Romania, are o suprafata de 3.386 de metri patrati si 90 de locuri de parcare. Totodata, proprietatea genereaza un venit operational net anual de 600.000 de euro, se arata intr-un comunicat al SPDI.

Primavera Development este detinuta de doi oameni de afaceri, Daniel Adrian Tanasoiu si Emil Tanasoiu, avand impreuna 62,66 din actiuni, dar si de Shortway Re, o firma inregistrata in Olanda.

Cladirea de birouri a fost închiriata companiei franceze Danone pana in 2026 si se afla, de altfel, in apropierea fabricii Danone, in nord-estul Capitalei, relateaza Mediafax.ro.

 “Pe masura ce strangem fonduri de la investitorii nostri, intentionam sa cumparam proprietati similare, in perspectiva generarii unui venit substantial si a dobandirii statutului de lider regional in sud-estul Europei”, a afirmat CEO-ul SPDI, Lambros Anagnostopoulos.

Foto simbol

Compania SPDI a fost infiintata in iunie 2005 ai a vizat, initial, investitiile pe piata imobiliara din Ucraina. Dupa recapitalizare, in 2011, compania si-a extins activitatea la nivel regional, prin investitii in Romania, Bulgaria, Serbia si Muntenegru. In Bucuresti, biroul SPDI a fost deschis in 2013.

About News Report