Se lanseaza Hotelul Plutitor Carpatia : Delta si mare in acelasi loc

Se lanseaza Hotelul Plutitor Carpatia :  Delta si  mare in acelasi loc
Comments Off on Se lanseaza Hotelul Plutitor Carpatia : Delta si mare in acelasi loc, 20/07/2016, by , in Lifestyle

Hotelul Plutitor Carpatia – Sfantul Constantin se lanseaza in acesta saptamana dupa o reabilitare completa,  atat a camerelor cat si a teraselor si zonei de restaurant. Hotelul plutitor –  fostul hotel de protocol al ACR – va fi deschis pentru prima oara publicului si va acosta din data de 25 iulie la Sulina, aducand astfel turistilor atat avantajul excursiilor in  Delta cat si plaja la Marea Neagra.

 

hotel-plutitor-carpatia-colantare

 

Hotelul a fost reabilitat complet la conditii echivalente 4 stele, are 8 camere cu suprafete 12-15 mp, baii proprii si doua apartamente family. La acestea se adauga un salon VIP interior si doua terase de suprafata mare pentru a se servi masa , terasa superioara fiind accesibila pentru restaurant si turistilor din Sulina.

Hotelul Plutitor Carpatia va acosta  in cateva zile la faleza Sulina, in zona restaurantului Marea Neagra, aducand avantajul unei cazari pe apa si combinand exotismul Deltei cu posibilitatile plajei salbatice de la Marea Neagra.

 

Hotel-plutitor-Crapatia-galerie-foto-1

Hotel-plutitor-Carpatia-camere

camere

camere 1

Cazarile sunt pe noapte, direct din Sulina sau pachete de 3,4 si 7 nopti, pachete ce includ excursii in Delta Dunarii pe canale, zone de pescuit, birdwatching.

Rezervarile au inceput déjà la  extern@carpatiatour.ro  sau  0735 761 444

 

GeluGelu Irimia, proprietarul companiei care a achizitionat si reabilitat hotelul plutitor – scos de cativa ani din circuit – spune ca  “Este vorba in primul rand de o investitie de suflet, pentru ca un hotel plutitor la standard de protocol merita sa fie in Delta , iar toti turistii sa aiba acces la el. Daca veti merge la targurile internationale de turism veti vedea ca exista un interes foarte mare pentru Delta Dunarii, un loc cu un ecosystem spectaculos, considerat ca nivel de atractie imediat dupa Marea Bariera de Corali. Romania chiar are cu ce se mandri, doar ca trebuie sa ne promovam mai bine in lume si sa putem oferi standarde occidentale la preturi rezonabile.”

 

Detalii despre hotelul plutitor pueti afla si accesand  www.hotel-plutitor-carpatia.ro

About Business life