Salarii mai mari cu 10% pentru bugetari. Măsura e susținută și nu prea de Cioloș

Salarii mai mari cu 10% pentru bugetari. Măsura e susținută și nu prea de Cioloș
Comments Off on Salarii mai mari cu 10% pentru bugetari. Măsura e susținută și nu prea de Cioloș, 15/11/2015, by , in Business today

Toţi bugetarii vor avea salarii mai mari cu 10 procente de la 1 decembrie. Plenul Camerei Deputaţilor a votat propunerea social-democraţilor.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, pe articole, proiectul de lege privind Ordonanța 35/2015 prin care salariile personalului din sistemul de sănătate sunt majorate cu 25%, iar ale tuturor bugetarilor – cu 10%.

Totodată, premierul desemnat Dacian Cioloş le-a transmis social-democraţilor că va analiza măsura majorării salariilor tuturor bugetarilor cu 10%, fiind, de principiu, de acord să o susţină, atât timp cât nu este depăşită ţinta de deficit de 3%.

Premierul desemnat a spus că această măsură va trebui analizată în continuare, pentru a se asigura că nu va fi depăşită ţinta obligatorie de deficit de 3%, au susţinut sursele citate. Ţinta de deficit va fi unul din criteriile principale pentru evaluarea tuturor măsurilor decise, ar mai fi atenţionat Cioloş în şedinţa PSD.

Legea majorării salariilor urmează să ajungă la preşedinte pentru promulgare

About News Report