Sahtior va juca meciurile UCL la Bucuresti

Sahtior  va juca meciurile UCL la Bucuresti
Comments Off on Sahtior va juca meciurile UCL la Bucuresti, 04/07/2014, by , in Media & Brands

Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, isi va disputa meciurile de pe teren propriu din Champions League pe National Arena din Bucuresti.

Decizia a fost luata de Federatia Ucrainiena de Fotbal din cauza situatiei tensionate din estul Ucrainei, dupa ce UEFA a impus Sahtiorului sa aleaga o alta tara pentru a-si disputa meciurile de “acasa” din Champions League.

Campioana Ucrainei e calificată direct în grupele Ligii Campionilor. Sahtior Donetk este a treia echipa care va  juca partidele de acasă din cupele europene pe National Arena dupa Steaua, campioana Romaniei si Astra, castigatoarea Cupei Romaniei.

Oficialii ucrainieni au anuntat ca vor participa financiar la refacerea gazonului de pa National Arena intre partidele care se vor desfasura la Bucuresti. Tinand cont de popularitatea  antrenorului Mircea Lucescu, se asteapta ca biletele sa se vanda foarte bine. Mai mult,  performantele anterioare ale echipei lui Mircea Lucescu ne fac sa speram ca romanii au sansa sa urmareasca la Bucuresti partide din fazele finale ale Ligii Campionilor.

About News Report