Romania, în TOPUL celor mai atractive destinaţii de vacanţă pentru 2015 ca raport tarif-oferta

Romania, în TOPUL celor mai atractive destinaţii de vacanţă pentru 2015 ca raport tarif-oferta
Comments Off on Romania, în TOPUL celor mai atractive destinaţii de vacanţă pentru 2015 ca raport tarif-oferta, 22/10/2014, by , in Business today

Romania e mereu surprinzatoare si turistii care ajung in tara noastra sun de-a dreptul impresionati. Astfel, România ocupă locul al nouălea în Topul 10 al celor mai atractive destinaţii de vacanţă pentru anul 2015, prin prisma raportului dintre tarife şi oferta turistică, întocmit de editorii ghidului de călătorii Lonely Planet.

Romania este capul de afis al tarilor din estul Europei. “Ţările din Europa de Est apar în mod frecvent în topurile celor mai atractive destinaţii prin prisma raportului dintre tarife şi oferta turistică, însă, în cazul României, prezenţa ei în acest clasament este perfect justificată”, noteaza editorii de la Lonely Planet.

Acestia adauga: “Acum, conectate viguros cu restul Europei prin intermediul companiilor aeriene low-cost, spaţiile de cazare româneşti sunt comparabile, în toate categoriile de tarife, cu celelalte destinaţii renumite din regiune. Bucureştiul reprezintă un exemplu elocvent, unde hotelurile primesc în majoritatea cazurilor turişti veniţi pentru afaceri, iar sezonul sărbătorilor este, în mod neaşteptat, unul slab. În afară de acest oraş, în România există spaţii de cazare cu tarife «prietenoase» pentru bugetele de familie în sate medievale, în castele spectaculoase şi în unica Deltă a Dunării, ce poate fi explorată cel mai bine mergând cu feriboturile ieftine şi lente”.

Pe primul loc în acest top se află Tunisia, locul al doilea este ocupat de Africa de Sud, iar pe poziţia a treia s-a clasat Shanghai. Topul 10 al celor mai atractive destinaţii de vacanţă pentru anul 2015 este completat de Samoa, Bali, Uruguay, Portugalia, Taiwan, România şi Burkina Faso.

About News Report