Ringier lansează portalul online SportNews.ro

Ringier lansează portalul online SportNews.ro
Comments Off on Ringier lansează portalul online SportNews.ro, 19/05/2014, by , in Media & Brands

 

Ringier România lansează marţi, 20 mai, portalul dedicat sportului, SportNews.ro. Lansarea se înscrie în strategia de diversificare a portofoliului online şi are, în acelaşi timp, rolul de a întări unul dintre pilonii editoriali principali ai brandului Libertatea – sportul. Astfel incepand din 20 mai secţiunea de sport a portalului libertatea.ro va fi preluata de  către SportNews.ro.

SportNews.ro va acoperi o serie largă de evenimente, din cât mai multe domenii sportive. Fotbalul îşi va avea locul său important, dar şi alte domenii sportive beneficiază de atenţia redactorilor de la SportNews.ro. Conţinutul va fi clasificat în nouă secţiuni: EXCLUSIV, FOTBAL INTERN, NAŢIONALĂ, GENERAŢIA DE AUR, FOTBAL INTERNAŢIONAL, CM 2014, SPORTURI, MULTIMEDIA, AUTO. Echipa editoriala este condusă de Mihai Toma, ziarist cu 15 ani de experienţă în presa sportivă.

SportNews.ro doreşte să îşi implice cititorii cât mai mult, iar feedbackul lor va fi un criteriu de modelare a conţinutului website-ului. SportNews.ro aduce ca noutate un calendar al evenimentelor sportive actualizat în timp real. Aici vor fi prezentate toate acţiunile din zona sportivă (competiţională sau nu) pentru săptămâna în curs.

Data lansării, 20 mai, coincide cu aniversarea a 50 de ani de viaţă a lui Miodrag Belodedici, care a câştigat două Cupe ale Campionilor, cu două formaţii diferite. Cu acest prilej, SportNews.ro aduce cititorilor informatii  inedite despre fostul mare internaţional.

Pentru prima lună de la lansare, când se împlinesc  20 de ani de la Mondialul din 1994, apogeul Generaţiei de Aur, SportNews.ro promiteo serie  de poveşti neştiute, istorisite chiar de cei care au scris istoria: Gică Hagi, Dan Petrescu, Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu şi ceilalţi componenţi ai echipei Site-ul le propune cititorilor  in primele zile de lansare povestea omului din spatele succesului Simonei Halep sau cine este singurul jucător român de tenis care l-a bătut pe Rafael Nadal.

Ringier isi completeaza astfel oferta in piata media in Romania ,  fiind prezentă în 14 ţări şi având aproximativ 7,500 de angajaţi. Înfiinţată în 1833, Ringier deţine branduri media active în print, TV, radio şi online, precum şi pe platforme mobile. Compania are afaceri  în domeniile publishing, divertisment şi internet. Ringier este o companie de familie cu sediul central la Zurich.

 

 

 

About Business Editor