Renault va prezenta la Frankfurt un Duster de oras, editie limitata, care nu va fi disponibil in Romania

Renault va prezenta la Frankfurt un Duster de oras, editie limitata, care nu va fi disponibil in Romania
Comments Off on Renault va prezenta la Frankfurt un Duster de oras, editie limitata, care nu va fi disponibil in Romania, 08/09/2015, by , in Business today

Renault va prezenta in septembrie la salonul auto de la Frankfurt, in perioada 15-16 septembrie, o editie limitata de Duster, “Urban Explorer”, care va fi disponibila in 15 tari din Europa, printre care Germania, Polonia, Macedonia si Kosovo, insa nu si pe piata romaneasca.

Grupul francez Renault, care detine Dacia, va prezenta o serie de modificari pentru SUV-ul Duster.

“Astfel, Duster Edition 2016 se remarca prin noile jante de aliaj de 16 inchi de culoare neagra, precum si prin noua nuanta de caroserie, «vert Altaï», care inlocuieste in gama nuanta «gris Olive»”, se arata intr-un comunicat al Dacia, citat de Mediafax.ro.

Dacia Duster Edition 2016 va introduce si o noua editie limitata, “Urban Explorer”, care va fi disponibila pe un anumit numar de piete din Europa, respectiv Germania, Italia, Spania, Portugalia, Elveția, Austria, Suedia, Polonia, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia, Macedonia, Kosovo si Muntenegru, se arata intr-un comunicat al grupului francez Renault. Duster Urban Explorer va beneficia de pack-urile Baroudeur si Look.

Duster Edition 2016 va dispune la interior de doua noi tapiterii. Versiunile de echipare de intrare in gama vor avea tapiterii in nuanta “Silicon noir”, in timp ce versiunile superioare vor beneficia de tapiteriile “Féderer gris” pe fond negru.  Tot pentru  Duster Edition 2016, Renault introduce si sistemul multimedia de navigatie MEDIA-NAV Evolution, in functie de versiune si tara. Sistemul multimedia ofera o conectivitate permanenta si de calitate, noteaza Dacia. Duster Edition 2016 dispune, optional in functie de tara, si de o camera video pentru marsarier. De asemenea, pentru prima oara, Dacia include in oferta o cutie de viteze robotizata, denumita Easy-R.

About News Report