Recalificare pentru mamele copiilor cu dizabilitati

Recalificare pentru mamele copiilor cu dizabilitati
Comments Off on Recalificare pentru mamele copiilor cu dizabilitati, 22/06/2014, by , in Evenimente

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR)   organizeaza marti 24 iunie conferinta de lansare a proiectului Pro F.A.M. – Reintegrarea pe piata muncii a mamelor copiilor cu dizabilitatidin regiunile Bucuresti-Ilfov, Centru si Sud Est , prin dezvoltarea sistemului  de competente si aptitudini antreprenoriale si prin obtinerea de noi calificari pe piata muncii.

În cadrul proiectului, pentru 950 de mame a copiilor cu dizabilitatili se va oferi posibilitatea unor sanse egale de dezvoltare a competentelor si aptitudinilor prin participarea acestora la programe de calificare si instruire, in vederea includerii pe piata muncii si initierea de activitati independente.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si este implementat de CNIPMMR in parteneriat cu Asociatia   „Prietenii Monicai” din Bucuresti.

Proiectul contribuie la cresterea increderii si stimei de sine a beneficiarilor directi prin intermediul activitatilor de formare si de sustinerea initiativelor acestora, facilitand integrarea lor pe piata muncii. Astfel, membrele grupului tinta vor fi mai motivate sa se implice in activitati de dezvoltare personala si de promovare a initiativelor proprii in contextul socio-economic de la nivel local si regional.

Conferinta de lansare a proiectului va avea loc  la Hotel Marshal Garden Bucuresti marti 24 iunie, intre orele 10-14, confirmarea de participarea urmand a fi transmisa catre organizatori pana luni 23 iunie ora 14 pe adresa de  email andreea.constandache@smeprojects.ro, persoană de contact Andreea Constandache sau la numărul de fax: 021 410 87 34.

 

 

About Business Editor