RAR nu mai eliberează cărţi de identitate pentru maşinile Volkswagen

RAR nu mai eliberează cărţi de identitate pentru maşinile Volkswagen
Comments Off on RAR nu mai eliberează cărţi de identitate pentru maşinile Volkswagen, 01/10/2015, by , in Business today

Registrul Auto Român (RAR) nu mai eliberează cărţi de identitate pentru maşinile Volkswagen care urmau să fie vândute în România.

Anunțul a fost făcut de preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. “Am avut o discuţie cu cei doi miniştri care sunt direct responsabili de domeniu, ministrul mediului pentru partea de poluare şi ministrul transporturilor. Ministrul transporturilor m-a informat că deja RAR nu mai eliberează cărţile de identitate pentru maşinile care ar urma să fie vândute şi care sunt în stoc”, a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu, la Digi24.

Acesta a continuat: “În momentul în care autorităţile iau cunoştinţă de o astfel de situaţie, trebuie să reacţioneze, până se constituie, eu ştiu, asociaţii de consumatori, până îşi iau avocaţi care să le apere interesele afectate în justiţie”.

Conform unor surse, peste 100.000 de maşini produse de grupul Volkswagen, dotate cu softuri care păcălesc testele de mediu, au ajuns în România.

About News Report