Radio DEEA implineste 17 ani

Radio DEEA implineste 17 ani
Comments Off on Radio DEEA implineste 17 ani, 09/09/2014, by , in Evenimente

Ce inseamna asta pentru un radio online de muzica dance, independent, non-profit sustinut din voluntariatul a peste 40 de DJ romani si straini care mixeaza saptamanal intr-un apartament de la etajul 11 din Iancului? Sa le luam pe rand, beat cu beat:

Muzica: De la deep la tech house, de la techno la trance si chiar pana la trap Radio DEEA incearca sa acopere, in 365 de zile, fiecare beat.

Independenta: Incepand din 2007 cand radioul din FM a trecut in online cu o noua echipa, muzica curge neintrerupta de publicitate sau anunturi platite de orice fel. Asculti doar muzica, 24 din 24, 365 zile pe an. Nu ai nevoie de abonament sau alt fel de plata ca sa asculti. Iti trebuie doar chef de dance.

Non-profit: Radio DEEA nu este un business in format radio. Este visul unei echipe de voluntari care isi urmaresc pasiunea pentru muzica electronica la ore tarzii din noapte in fiecare saptamana. Nu e un hobby de weekend sau de timp liber. Fiecare DJ din echipa respecta audienta si lupta sa o tina online si dance. Cheltuielile de zi cu zi sunt acoperite din buzunarul nebunului care de 7 ani lucreaza pentru acest proiect. Si poti fi sigur ca mereu gasesti o bere la rece in studioul/casa Radio DEEA. Poti oricand sa-i vezi mixand pe canalul YouTube, sa intri in legatura cu ei pe Facebook sau Google+ ori sa-i auzi ciripind pe Tweeter.

Din Cluj pana in Constanta, din Onesti pana in Alexandria, din Tokio pana in Caracas, toti uniti de pasiunea pentru muzica electronica, ei sunt Radio DEEA: Adrian Popa, Alin Dragan, Andrei Daniel, Benny, Bogdan Campean, Catalin Postelnicu, Caval, Cezar Crețan, Claudiu Stefan, Cristian Alexandru, Cristian Ghinghes, Dan Alexandru, Dean Bell, Dexter, DJ Little, Dobrikan, Fandisko, Frederic Mulumba, Fuzzy, George Dinica, Goiea Alexandru, Hideo Kimura, Ionut Gurea, Jaime Herrera, KP London, Laura Cristea, Laurian Anton, Lisa Crampton, Luigi Rocca, Lucian Zavoianu, Marco Briguglia, Mihai Cristian, Mihai Stanciu, Mini Meh, Neagu Noaptes, Nechifor Petrut, Pascalcreeps, Patrascu Marius, Radu Cruceru, Radu Mirica, Radu Raculescu, Razvan Dinescu, Robert Nicu, Roxana Voicu, Sesa, Eduard Vasilica

Petrecerea de 17 ani: una dintre foarte putinele ocazii pe an cand toti DJ Radio DEEA petrec timp impreuna. Si de data asta alaturi de invitatii lor speciali din muzica, media si fanii directi.

Evenimentul va fi prezentat de Adora si Superchill, iar cele mai tari hituri ale momentului vor fi aduse de artisti de top sau de solisti talentati din noul val: Nicole Cherry, Otilia, Betty Blue, Ovi, REEA, Sarah JSun, Alexandra Craescu, Mike, Vera, Karym, Lara Moco, John Diamond, Sotto Inteso feat. Anna, Alyanna Lu, Georgia Dascalu, Bibi, Tiare, Roxanne, Jon Brian si Rachel Reed.

Vino sa vezi cine si cum face Radio DEEA, miercuri 10 septembrie in Club Hermes (Centrul Vechi, Bucuresti) de la ora 6 seara.

Eveniment sustinut de: Club Hermes, Heineken si SofiaEliniBeautyCenter.

 

About Business Editor