Producătorii de blugi croiesc buzunare mai mari în care să încapă noile iPhone 6

Producătorii de blugi croiesc buzunare mai mari în care să încapă noile iPhone 6
Comments Off on Producătorii de blugi croiesc buzunare mai mari în care să încapă noile iPhone 6, 06/10/2014, by , in Lifestyle

IPhone 6 schimbă moda la nivel internațional. Astfel, mai mulţi producători de blugi din SUA vor modifica designul buzunarelor de la pantaloni pentru a putea cuprinde noile modele de iPhone lansate de Apple.

Noile modele lansate de Apple au dimensiuni care ating şi diagonale de 5,5 inch si tocmai de aceea producatorii americani de blugi vor croi buzunare mai mari. Cei cinci producători printre care se numără branduri ca Levi’s şi L.L Bean susţin că lucrează cu echipele de design pentru a face blugii compatibili cu noile modele de iPhone.

“Fără să ne referim neapărat la iPhone 6 crezul nostru, ca şi cel a lui Steve Jobs, este de a oferi produse care îmbunătăţesc măcar puţin viaţa consumatorilor”, se arată într-un comunicat al Levi’s.

IPhone 6  a fost lansat pe data de 10 septembrie in SUA si are un pret cuprins intre 199 de dolari si 399 de dolari, cu un contract de abonament pe doi ani, in timp ce pretul iPhone 6 Plus este de 299-499 de dolari. Compania a vândut în primul weekend de la lansarea pe piaţă a celor două echipamente un număr record de peste 10 milioane de noi iPhone-uri, cumpărătorii luând cu asalt magazinele clasice şi virtuale.

About News Report