Primul beauty bar din Romania : doi ani de existenta

Primul beauty bar din Romania : doi ani de existenta
Comments Off on Primul beauty bar din Romania : doi ani de existenta, 20/03/2018, by , in Evenimente

 

 

Marti, 20 martie, jurnalisti, vedete si bloggeri din Romania au sarbatorit impreuna aniversarea primului Beauty Bar din capitala, deschis in incinta Promenada Mall din nordul Bucurestiului.

The Bar-Beauty Salona organizat o petrecere cu tema Black&White, iar invitatii au afisat tinute originale, in alb si negru. Specialistii salonului au oferit servicii expres de infrumusetare.

Mai mult, clientii fideli s-au bucurat de o tombola cu premii consistente si toti participantii la evenimentul aniversar au avut ocazia sa deguste din candy bar, sa savureze un pahar de prosecco si sa se imortalizeze la cabina foto alaturi de vedetele favorite.

Printre participantii la eveniment s-au numarat: Roxana Ciuhulescu, Diana Dumitrescu, Majda Aboulumosha, Maria Constantin, Bianca Sarbu, Ioana Filimon, Alessia, Francisca, Anca Ciota, Irina Mohora si alte vedete de televiziune.La aniversare si-a facut aparitia si actorul Codrut Keges, in rolul sau de “Dezbracatu”, incercand sa afle de la invitati la ce trucuri de infrumusetare apeleaza de obicei.

DGO_7323

Salonul de infrumusetare The Bar este situat in Promenada Mall Bucuresti.

Cei 25 angajati din component echipei The Bar- Beauty Salon lucreaza atat pe baza de programari, cat si in sistem “drop-in”, clientii putand beneficia pe loc de serviciile de care au nevoie.

In plus, beauty bar-uleste o locatie ideala pentru organizarea de evenimente si petreceri private sau corporate.

Clientii isi stabilesc intalniri de business sau cu prietenii in cadrul The Bar. Savurezi o cafea aromata sau un pahar de prosecco, in timp ce specialistii The Bar iti asigura clipe de rasfat.

About Business life