Primul Apple Shop din România a fost deschis

Primul Apple Shop din România a fost deschis
Comments Off on Primul Apple Shop din România a fost deschis, 21/09/2015, by , in Business today

Primul Apple Shop din România s-a deschis vineri dimineaţă, în showroom-ul eMAG Crângaşi, din Bucureşti, în prezenţa a peste 400 de persoane.

Mulţi dintre cei care au venit încă de la primele ore ale dimineţii la Apple Shop şi-au dorit să cumpere câte un Apple iPhone 6, care a avut o reducere de 24%. De altfel, reducerile la produsele Apple disponibile în ziua lansării magazinului au fost de peste 20%.

“Este singurul loc din România în care Apple s-a implicat direct. Tot ce avem aici este construit de Apple, direct. Noi am pus doar spaţiul la dispoziţie, ei au venit şi ei l-au echipat complet, cu echipamente, cu design, produse, tot. Şi asta este important, pentru că produsele se găsesc acum peste tot, dar ceea ce oferim noi în primul rând este experienţa care înseamnă toată atmosfera de aici, cu lumină, produsele, cum sunt aşezate, sunet, plus consultanţi. Sunt doi consultanţi ai Apple. O să rămână unul care are rol de trainer şi restul oamenilor noştri sunt trainuiţi de către Apple”, a declarat Iulian Stanciu, CEO al eMag.

Foto: refresh.ro

About News Report