Primele de Crăciun, preferate de angajaţii români

Primele de Crăciun, preferate de angajaţii români
Comments Off on Primele de Crăciun, preferate de angajaţii români, 03/12/2015, by , in Business today

Prima de Crăciun rămâne principalul beneficiu preferat de companiile și angajaţii din România cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Conform unei cercetări realizată de General Human Resources, furnizor specializat de servicii de resurse umane, primele de Crăciun rămân preferatele angajaților din țara noastră. Pe locul al 2-lea se situează al 13-lea salariu, urmat de tichetele cadou.

„Angajatorii pun tot mai mult accentul pe acordarea de beneficii pentru angajaţi, atât cu ocazia sărbătorilor, cât și pe tot parcursul anului, în vederea creşterii ratei de retenţie în companie și atingerea unui grad de satisfacție cât mai ridicat. Anumite companii oferă de la abonamente avantajoase la săli de sport sau la clinici private, până la acoperirea costurilor pentru cursuri de specializare. Totodată, sfârşitul de an reprezintă o perioadă solicitantă din punct de vedere financiar pentru angajaţi, astfel că beneficiile extrasalariale, cu precădere cele în bani, sunt apreciate de către români”, a declarat Laura Gheară, Managing Director al General Human Resources conform capital.ro.

Anul acesta, peste 50.000 de angajaţi din companiile de stat se vor bucura de prime de Crăciun.

About News Report