Prețurile biletelor de avion scad din ianuarie sub 50 de euro pentru peste 30 de destinaţii

Prețurile biletelor de avion scad din ianuarie sub 50 de euro pentru peste 30 de destinaţii
Comments Off on Prețurile biletelor de avion scad din ianuarie sub 50 de euro pentru peste 30 de destinaţii, 08/12/2014, by , in Business today

Concurența de pe piața transportatorilor cu avionul face ca prețurile biletelor să scadă chiar şi de trei ori din luna ianuarie, ajungând la mai puţin de 50 de euro pentru o călătorie dus-întors în oraşe precum Roma, Paris, Londra sau Barcelona.

Potrivit unei analize Vola.ro, cel mai mare portal de turism, începând cu ianuarie prețurile biletelor vor scădea foarte mult. Astfel, în Londra una dintre capitalele europene preferate de români în decembrie un bilet costă peste 200 de euro, dar diin a doua jumătate a lunii ianuarie, însă, se pot găsi bilete către capitala Marii Britanii la aproximativ 35 euro.

La Roma oferta va fi și mai tentantă. Pentru lunile ianuarie sau februarie, biletele de avion dus-întors spre Roma vor avea preţuri care pornesc de la 30 euro.

Practic, cele mai ieftine rute pentru perioada ianuarie-februarie sunt: Timişoara – Milano (17 euro), Timişoara – Bari (18 euro), Timişoara – Bologna (23 
euro), Timişoara – Treviso ( 24 euro), Cluj – Bologna (24 euro), Bucureşti – Milano (
26 euro), Timişoara – Frankfurt (28
 euro), Bucureşti – Bruxelles (28
 euro), Bucureşti – Oslo (28 euro), Bucureşti – Roma (30 euro), Bucureşti – Larnaca (30 euro), Bucureşti – Perugia (33 euro), Bucureşti – Londra (34 euro), Bucureşti – Basel (39 euro), Bucureşti – Cuneo (39 de euro) şi Bucureşti – Bologna (39 de euro), scrie Mediafax.ro.

“Biletele au preţuri cu atât mai mici, cu cât se cumpăra mai din timp, adică cu cel puţin 1-2 luni în avans. Cei care merg la evenimente celebre ar trebui să cumpere biletele cu 4-5 luni în avans, pentru a găsi cele mai ieftine variante. Ca o medie, dacă achiziţionezi biletele cu aproximativ două luni în avans, poţi obţine un tarif bun pentru aproape toate destinaţiile”, a declarat Alina Dumitrescu, manager de agentie Vola.ro.

About News Report