Preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Autovehicule: “Un al treilea constructor auto ar putea veni în România”

Preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Autovehicule: “Un al treilea constructor auto ar putea veni în România”
Comments Off on Preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Autovehicule: “Un al treilea constructor auto ar putea veni în România”, 13/05/2015, by , in Business today

România ar putea atrage un al treilea constructor auto pe piaţa locală. Anunțul a fost făcut de Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Autovehicule din România (ACAROM). Printre numele vehiculate se numără Daimler, BMW sau Volkswagen.

La inaugurarea unor noi hale de producţie ale unei firme germane, Victor Ponta a declarat că există şansa să mai vină un producător auto în România. „Al treilea constructor este pe ţeavă, dar se uită la infrastructura de transport“, a declarat recent Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Autovehicule din România.

Victor Ponta a declarat la rândul său: “Bineînţeles. România în acest moment este una dintre cele mai, dacă nu cea mai competitivă piaţă din Europa, prin faptul că avem taxe mici, cota unică, TVA-ul se reduce, este scutit impozitul pe profit, prin faptul că forţa de muncă este bine calificată şi încă, ca şi nivel de salarizare, mai scăzut faţă de restul Europei”.

About News Report