Presa americană: Apple lucrează la un proiect auto

Presa americană: Apple lucrează la un proiect auto
Comments Off on Presa americană: Apple lucrează la un proiect auto, 11/02/2015, by , in Media & Brands

Americanii de la Apple a cooptat 50 de angajaţi Tesla Motors şi dezvoltă în secret un proiect auto. Nu se știe dacă este vorba despre o nouă mașină sau un sistem prin care telefonul înlocuieşte cheia.

Conform publicaţiei americane Business Insider, care citează o sursă din interiorul Apple, proiectul se află în faza de dezvoltare la această oră. Chiar dacă nu se știe care este produsul final, un angajat din interiorul companiei Apple afirmă că rezultatul final “le va da bătăi de cap celor de la Tesla”.

O altă parte a presei din SUA notează că produsul care va fi dezvoltat în urma procesului de cercetare va fi, cel mai probabil, un sistem de interconectare a telefonului şi a maşinii care va schimba complet modul în care şoferii interacţionează cu propriul vehicul.

Astfel, cei care vor deţine o maşină compatibilă vor putea să pornească maşina prin telefon, să renunţe la cheia de acces în favoarea smartphone-ului şi să transforme fiecare funcţie a sistemului multimedia a maşinii într-o comandă pe care o poate da de pe telefon.

About News Report