Povestea directorului Auchan România, care a început ca manager de raion

Povestea directorului Auchan România, care a început ca manager de raion
Comments Off on Povestea directorului Auchan România, care a început ca manager de raion, 03/12/2015, by , in Business today

Retailerul francez Auchan a numit un nou director general pentru operaţiunile din România, Ionuţ Ardeleanu, de 34 ani, care şi-a început cariera în cadrul Auchan România în 2006, în postul de manager de raion.

Grupul Auchan a anunţat, la finele lunii octombrie, o nouă organizare a la nivel internaţional. În acest context a fost anunţată crearea Auchan Retail, companie ce regrupează toate meseriile de comerţ alimentar – hipermarketuri, supermarketuri, proximitate, drive şi e-commerce.

“În cadrul noii organizări internaţionale şi locale şi continuând ambiţia de a fi o companie românească, discount şi agilă, rentabilă, modernă şi responsabilă, François Remy, noul preşedinte Auchan Retail România anunţă numirea lui Ionuţ Ardeleanu, 34 ani, în funcţia de director general Auchan România”, se arată într-un comunicat al retailerului.

În noua organizare Auchan Retail România, comitetul de direcţiune va fi condus de Ionuţ Ardeleanu, director general, sub coordonarea lui François Remy, preşedinte neexecutiv Auchan România şi preşedinte executiv Auchan Luxemburg şi va fi alcătuit din directorii regionali şi cei şase directori de servicii suport : Produs, Inovaţie, Performanţă, Eficienţă, Resurse Umane şi Finanţe, scrie Mediafax.

Ardeleanu şi-a început cariera la Auchan în 2006 ca manager de raion, la magazinul Auchan Titan, ajungând apoi şef de piaţă şi ulterior director de magazin şi director regional. În 2008, este numit director de magazin la Timişoara, iar în 2011, în calitate de director pregăteşte şi deschide hipermarketul Auchan Craiova în conceptul fashion discount.

Ulterior, în 2012 este numit director de ofertă în cadrul departamentului Marketing. În 2013 este numit director regional pe regiunea Sud, nou creată în organizarea Auchan, şi având în responsabilitate atât integrarea şi transformarea magazinelor ex-Real din această regiune cât şi consolidarea şi dezvoltarea comerţului Auchan pe perimetrul său – 12 magazine cu 4.000 de angajaţi.

Foto: expunere.com

About News Report