Peste 30 de designeri si branduri de pe 4 continente se reunesc in cadrul festivalului de moda Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015

Peste 30 de designeri si branduri de pe 4 continente se reunesc in cadrul festivalului de moda Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015
Comments Off on Peste 30 de designeri si branduri de pe 4 continente se reunesc in cadrul festivalului de moda Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015, 24/04/2015, by , in Evenimente

Bucharest Fashion Week (BFW), cel mai important eveniment de moda din Romania, celebreaza luxul si arta vestimentara prin cea de-a XXII-a editie ce va avea loc intre 24 si 26 aprilie 2015 la Ambasad’Or Events & Leisure. Pe parcursul celor 3 seri de eveniment, incepand cu ora 20.00, designeri si branduri de pe 4 continente, America, Europa, Asia si  Africa, vor oferi publicului un spectacol unic de moda cu peste 30 de colectii prezentate pe podium.

fashionDebutul festivalului international de moda poarta semnatura Baneasa Shopping City, care va aduce pe catwalk un mix de branduri consacrate intr-o prezentare unica, de efect. In ultima seara a evenimentului, Baneasa Shopping City va premia unul dintre designerii prezenti in festival prin punerea la dispozitie, pe o perioada limitata, a unui spatiu comercial de 9 mp in interiorul mall-ului – „Mooza Pop-up Store”.

Ucraina, Italia, Maroc si Liban vor avea reprezentanti de seama in prima zi de Bucharest Fashion Week, cei mai in voga creatori de moda din aceste tari fiind prezenti la aceasta editie de primavara a Saptamanei Modei la Bucuresti. Designeri din Franta, Republica Moldova si Kuweit isi vor prezenta, de asemenea, cele mai noi colectii ale lor in celelalalte zile din cadrul Bucharest Fashion Week.

Festivalul se va inchide cu o prezentare inedita asigurata de Fashion Days printr-o colectie high-class a unor branduri de renume international.
In premiera, editia de primavara Bucharest Fashion Week 2015 pune in scena un fashion corner in care vor fi expuse atat creatii vestimentare, cat si accesorii premium care pot fi achizitionate pe intreaga perioada a festivalului. Totodata, invitatii evenimentului pot descoperi cele mai noi si exclusiviste modele de Jaguar si Land Rover expuse in locatie.
Pe langa zecile de vedete, oameni de afaceri si politicieni care si-au anuntat prezenta la Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015, in cadrul evenimentului vor sustine recitaluri special concepute pentru podiumul de moda artisti consacrati printre care ii amintim pe Dorina Vasilashko, Alessia, Morris, Roxana Nemes sau Admiral C4C.

La finele fiecarei seri organizatorii vor organiza o tombola prin care se vor oferi premii in valoare de mii de euro constand in produse ori servicii de lux asigurate de sponsorii si partenerii Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015.

Editia de primavara a Bucharest Fashion Week 2015 va putea fi urmarita, LIVE, pe bfashionweek.com, fashiontvromania.com, ziarulring.ro, etiquettemagazine.ro, kfetele.ro, tabu.ro, mondonews.ro.

Programul festivalului de moda – BUCHAREST FASHION WEEK – SPRING 2015
=====================================
Vineri, 24 aprilie 2015, ora 20.00:  Baneasa Shopping City, Eugen Olteanu, Godis (UKR), Nausica, Wachma Couture (MAR), BIBIGI (IT), Iulia Ghenea & Emilia Tudoran, Marianna Ferrara (IT), Bogas, Elias Sassine (LBN). Recital  – Dorina Vasilashko si Admiral C4C
Sambata, 25 aprilie 2015, ora 20.00: Claudine Ivari (FR), Mineli Boutique, Bazhani (UKR), Institutul de Moda Salomeia Truta, Adela Diaconu, Persechino (IT), Optiplaza, Monart, Diana Voevutski (MD), Kasta Morreli. Recital – Morris si Roxana Nemes
Duminica, 26 aprilie 2015, ora 20.00: Andreea Dogaru, Atelierele ILBAH, DiVero, Kunii, Cher Nika Boutique (UKR), Laura Olteanu, Izabela Nicolae, SITAM (IT), Fatema Ismaeil (KWT), Fashion Days. Recital – Alessia
=====================================
Sponsori principali: Tiriac Auto, Baneasa Shopping City.
Sponsori: Veet, Scholl, Fashion Days, Bucovina, Eurolines, Hotel Marshal Garden, Cabinet Dr. Renert Gad, Marionaud, Residence Hotels, Trattoria Verdi, Olimpia Rose, RIN Hotels, La Maison des Jardins, Marshal Turism.
Hairstyling: Geta Marin Hair Studio & Accademy. Make-up: Cotimanis Show

About News Report