Patru români au dat 15.000 de euro pe o sticlă de parfum

Patru români au dat 15.000 de euro pe o sticlă de parfum
Comments Off on Patru români au dat 15.000 de euro pe o sticlă de parfum, 18/03/2015, by , in Business today

Nu toți românii duc lipsă de bani. De fapt, sunt și români care aproape că nu au ce face cu atâția bani. Cel mai scump parfum care se vinde în România costă 15.000 de euro bucata și a fost vândut în patru exemplare.

Chiar şi într-o perioadă în care auzim des cuvintele „criză financiară”, cele mai scumpe parfumuri pe care le vând parfumeriile de lux şi-au găsit cumpărători. Cifrele arată că mai mult de patru parfumuri de 10.000 – 15.000 de euro, disponibile numai la comandă, a fost achiziționate de români, în ultimul an.

Parfumul cu pricina se numește Xerjoff, XJ 17/17 și este disponibil numai la comandă. Flaconul este sculptat din cuarț rutilat și decorat cu aur de 18 carate și diamante, scrie capital.ro.

Cel mai scump parfum din lume este însă  Clive Christian Imperial Majesty. Flaconul parfumului este din cristal lucrat manual, impodobit cu diamante. Interiorul flaconului se bucura de un parfum 100% natural, din cele mai scumpe esente ale lumii: bergamota, pere albe, lemn de santal, lemn de cedru, iasomie indiana, inima de trandafir, muscata, balsam din radacina de styrax si seminte de arbore Tonka. Prețul? “Doar” 235.000 de dolari.

About News Report