Paralela 45: “Peste 50% dintre turiștii care cumpără vacanțe de lux negociază chiar și 50 de euro”

Paralela 45: “Peste 50% dintre turiștii care cumpără vacanțe de lux negociază chiar și 50 de euro”
Comments Off on Paralela 45: “Peste 50% dintre turiștii care cumpără vacanțe de lux negociază chiar și 50 de euro”, 29/04/2015, by , in Business today

Românii cu bani nu sunt foarte darnici și încearcă să scoată reduceri din orice. Astfel, mai mult de jumătate dintre turiştii care cumpără vacanţe de lux, de 3.000-5.000 de euro, negociază chiar şi reduceri de 1-2%, afirmă Alin Burcea, proprietarul agenţiei Paralela 45.

Conform lui Burcea, clienții români negociază la sânge vacanțele, deși la nivelul unei vacanțe de 5000 de euro, turiștii ar trebui să fie mai mult decât pretențioși.

“Turiştii care iau vacanţe scumpe, de mii de euro, negociază cel mai mult reducerile şi încearcă să scadă preţul chiar şi cu 50 de euro. Se focalizează, însă, pe un lucru neimportant, când la sume de 3-5.000 de euro plătite pe o vacanţă ar trebui să fie cât mai pretenţioşi la serviciile primite”, a spus Burcea pentru Mediafax.

Acesta a adăugat: “Turiştii de lux, de multe ori când vor să facă reduceri, renunţă la mese. Nu de fiecare dată, însă, această variantă este una profitabilă”.

Spre deosebire de turiștii care cumpără pachete de 1000 de euro, aceștia nu doresc să negocieze.

Paralela 45, una dintre cele mai mari agenţii de turism din România, a încheiat anul trecut cu afaceri de 40 de milioane de euro.

About News Report