O nouă pozitionare Oscar in distributia de carburanti

O nouă pozitionare  Oscar  in distributia de carburanti
Comments Off on O nouă pozitionare Oscar in distributia de carburanti, 12/06/2018, by , in Business today

 

În cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanți, OSCAR a prezentat în premieră, într-un format inedit noua imagine a companiei.

Noua imagine OSCAR este un pas firesc pentru o companie care se extinde prin intrarea în retailul de carburant, extinderea acoperirii naționale și a gamei de servicii și produse nu doar pentru companii ci și pentru fiecare șofer.

Oscar a facut mai multi pasi pentru extindere si o buna pozitionare pe piata solutiilor personalizate pentru distributia de carburanti.

Dezvoltarea portofoliului de card-uri și introducerea a 3 tipuri de card, Energy – card cu funcție de creditare, Easy – card preplătit și Joy – cardul voucher ce funcționează ca instrument de marketing și fidelizare;

Extinderea portofoliului de produse cu 4 noi tipuri de carburanți aditivați din gamele ACTIS și FORTIS, produse  ce cresc aria de adresabilitate către noi categorii de clienți.

Crearea unui brand de franciză și extinderea acoperirii naționale cu noile stații RO concept OSCAR gândite sa vină în completarea rețelei DIESELpoint Access, cu servicii și produse suplimentare, integrând în rețeaua actuală un nou concept de benzinării ce folosește lanțul logistic OSCAR.

Extinderea gamei de servicii pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pieței printr-o versiune premium de stație de incintă, accesibilă cu cardul OSCAR, integrând astfel într-o platformă comună cele mai importante beneficii ale rețelei de stații OSCAR DIESELpoint Access și a stațiilor de incintă OSCAR DIESELpoint.

Lanțul logistic integrat – Carburantul este urmărit de la sosirea în tară până la livrarea acestuia la clientul final: import, transport, stocare și aditivare în depozitele OSCAR, distribuție cu flota proprie și o calitate controlată de un inspector independent, în toate punctele esențiale ale lanțului logistic.

Investițiile de peste 30 milioane de euro făcute până cum și cele viitoare au ca obiectiv principal modernizarea și creșterea capacității de depozitare, construirea de noi facilități dedicate stocării de carburant, creșterea parcului de autocisterne și modernizarea acestuia, optimizarea lanțului de distribuție, toate având ca obiectiv păstrarea calității și a valorilor OSCAR în tot ceea ce compania întreprinde.

IMG_4573_1

Despre OSCAR

Din 2001 OSCAR aduce  soluții personalizate pentru firme de transport, construcții, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere.Exista soluții adaptate fiecărui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul.

Portofoliul OSCAR include în principal furnizarea de motorină prin utilizarea unor canale de distribuție variate: vânzare en-gross, stații de incintă OSCAR DIESELpoint și carduri de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecărei industrii și fiecărui client în parte. De-a lungul timpului portofoliul a fost completat cu benzină, bitum și lubrifianți.

Oscar detine o rețea de depozitare proprie cu o capacitate de stocare  de 50.000 mc și o flotă de 57 autocisterne.

Serviciul de alimentare prin stații de incintă OSCAR – DIESELpoint se pretează oricărui domeniu de activitate ce presupune ca traseele autovehiculelor să aibă punct de plecare/sosire sau să tranziteze zona unde este amplasată stația de incinta.

Este un serviciu integrat ce include alimentare cu motorină prin intermediul stațiilor de incintă (5.000, 9.000, 20.000 de litri) oferite în comodat pe perioada contractului, cu instalare, suport tehnic și mentenanță incluse; aprovizionare prin intermediul flotei proprii, din depozitele OSCAR răspândite la nivel național; sistem de gestiune a stațiilor de incintă disponibil pentru client; consultanță în alegerea celei mai potrivite soluții pentru afacerea clientului, dar și pentru optimizarea consumului.

Stațiile de incintă OSCAR – DIESELpoint reprezintă soluția optimă de reducere a costurilor pentru companiile care doresc să păstreze un control riguros asupra alimentărilor cu motorină și al consumului.

Munca de pionierat a început în 2004 de  catre echipa OSCAR pe piața de distribuție a carburanților prin instalarea stațiilor de incintă DIESEL, ajungând astăzi la 2.000 de stații instalate și active la nivel național.

Despre rețeaua de stații OSCAR

Destinat companiilor, sistemul de card asigură o gestionare eficientă a consumurilor de carburant prin acces online, în timp real la toate tranzacțiile efectuate cu cardurile OSCAR. A fost gândit ca un concept business to business de alimentare cu carburant destinat flotelor auto ale companiilor partenere, prin utilizarea cardurilor personalizate în rețeaua națională de stații de carburant OSCAR amplasate pe rutele comerciale naționale.

Toate cardurile OSCAR beneficiază de aceleași condiții comerciale, aceeași calitate a carburantului, transparență operațională și siguranță a alimentării în orice stație din rețeaua OSCAR: DIESELpoint Acces și RO concept OSCAR.

OSCAR – DIESELpoint Access rețeaua B2B disponibilă din 2010, a fost construită și se dezvoltă  în mod special pentru a acoperi nevoile transportatorilor. Pune accent pe nevoia șoferului profesionist, atât a celor naționali, cât și a celor internaționali ce pot găsi pe rutele de transport puncte de alimentare bine poziționate la un preț competitiv.

RO concept OSCAR reprezintă un pas  al intrării OSCAR în retailul de carburant. OSCAR a dezvoltat RO, un brand care sa  sa vină în completarea rețelei DIESELpoint Access, cu servicii și produse suplimentare, aducand în rețeaua actuală un nou concept de benzinării ce folosește lanțul logistic integrat al OSCAR.

 

About Business life