O casă din Arad a fost vândută în moneda virtuală Mcoin

O casă din Arad a fost vândută în moneda virtuală Mcoin
Comments Off on O casă din Arad a fost vândută în moneda virtuală Mcoin, 20/03/2015, by , in Lifestyle

O casă din judeţul Arad a fost vândută exclusiv în moneda virtuală Mcoin, lansată de câteva luni, iar fostul proprietar a încasat 55.000 de monezi, echivalentul a 20.000 de euro.

În speranța că moneda virtuală Mcoin va crește în curând, un arădean și-a vândut casa cu 55.000 de monezi, echivalentul a 20.000 de euro. Tranzacţia a avut loc miercuri seară, iar vânzătorul şi cumpărătorul afirmă că este o premieră mondială comercializarea unui imobil în moneda Mcoin.

Casa este situată la câţiva kilometri de municipiului Arad şi are o suprafaţă de 90 de metri pătraţi. Locuința este formată din living, bucătărie deschisă, un dormitor şi o baie, dar are şi parcare.

”Este prima vânzare online pe Mcoin la nivel global. Am primit mai multe oferte pentru casă, dar cea mai interesantă mi s-a părut aceasta pentru că Mcoin are un potenţial foarte mare de creştere, ţinând cont că la două luni şi jumătate de la lansare de la 0,1 eurocenţi a ajuns la 0,5 eurocenţi. În mai puţin de un an cred că va avea o valoare în euro cu două cifre”, a declarat Gelu Roman, fostul proprietar al locuinței.

About News Report