Noul concept Amazon Go se extinde in Europa

Noul concept Amazon Go se extinde in Europa
Comments Off on Noul concept Amazon Go se extinde in Europa, 11/10/2018, by , in Business today

Amazon.com, cel mai mare portal de vanzari online, a deschis de la inceputul anului 6 magazine Amazon Go in statele Unite si se pare ca intentioneaza sa continue inaugurarile si in Marea Britanie.

Este pentru prima data cand Amazon iese din mediul strict online, dupa ce a lansat anul trecut un alt concept de distributie, similar unei francize, pentru cei care vor sa devina distribuitori in intreaga lume.

Amazon Go se bazeaza pe o aplicatie care este scanata la iesirea din magazine. Practic nu exista case de marcat si angajati. Dupa ce iti creezi un cont Amazon Go intri in magazine, iti alegi produsele, le asezi in plasa si pleci, fiind scanat la iesirea din magazine. Banii se vor retrage automat in cateva minute din contul Amazon Go.

 

Amazon-Go 2

Amazon cauta spatii de cca 400 mp pentru aceste magazine, zone de cumparaturi care au fost testate mai intai anul trecut pe proprii angajati. Pana acum magazinele au fost mai mult de produse alimentare dar Amazon intentioneaza sa aplice noul concept si in zona nonfood.

Sunt magazine mici ce urmeaza a fi raspandite in mai multe tari din Europa. Pana in 2020 se pare ca Amazon doreste sa deschida peste 3000 de magazine Amazon Go.

About Business life