Noul CEO al Pro TV raspunde la intrebari

Noul CEO al Pro TV raspunde la intrebari
Comments Off on Noul CEO al Pro TV raspunde la intrebari, 18/03/2014, by , in Media & Brands

Primul interviu al CEO -ului lituanian al Pro TV dupa venirea in Romania. Se pare ca mai intai consolideaza situatia financiara si apoi mai vedem cu vanzarea. Un interviu corporate cu mesaje printre randuri  publicat de hotnews.ro  intr -un moment in care multi vorbesc de vanzarea Pro TV catre Gazprom si probleme financiare pentru trustul condus pana acum de Adrian Sarbu.

Este evident ca la MediaPro se cheltuiau ceva  bani, de multe ori intre companii controlate de acelasi cerc restrans de proprietari, Ineditul situatiei este ca Aleksandras Cesnavicius are de pus pe picioare din punct de vedere al managementului financiar o companie lider pe piata TV dar cu multe sedii si o schema de management complicata. O companie in deriva o pui pe picioare putin si o vinzi pe bucati sau cu totul. Cu un trust care este lider de piata chiar daca are ceva datorii situatia e mai delicata. Daca il reorganizezi structural, financiar si ca programe il mai poti pastra in top? CEO ul lituanian vorbeste de divertisment si reality in noile grile si de un management mai rezonabil ca dimensiuni, mai energic si eficient.

Nu e clar daca ne aflam inca in zona de analiza-diagnostic a afacerii, secondata de cateva masuri in puncte cheie sau avem deja intreg pachetul de restructurare si strategia pe termen mediu. Faptul ca Aleksandras  Cesnavicius spune ca nu negociaza cu Gazprom sau altcineva poate insemna doar o amanare. MediaPro consolidat financiar si contabil s-ar vinde mult mai bine.

Un interviu interesant, corporate si prudent dar inteligent si  care se poate citi  printre randuri.

Mai multe puteti afla pe

http://www.reportervirtual.ro/2014/03/noul-boss-al-pro-tv-interviu-prin-email-nu-negociaza-cu-gazprom-nu-vorbeste-de-sarbu.html

 

About Business Editor