Noua Skoda Fabia: Asa arata “Butoiasul Atomic”!

Noua Skoda Fabia: Asa arata “Butoiasul Atomic”!
Comments Off on Noua Skoda Fabia: Asa arata “Butoiasul Atomic”!, 20/08/2014, by , in Business today

Unul dintre cele mai vandute modele ale marcii Skoda trece la generatia 3 incepand cu 2014. Fabia se aliniază la liniile de design recente ale marcii, devenind astfel o masină mult mai moderna.

Noua generatie Skoda Fabia a fost dezvaluita oficial de firma auto cu sediul in Cehia, dupa ce initial, ne-au fost prezentate doar o schita si cateva imagini teaser. Cea de-a treia generatie Skoda Fabia va debuta in premiera mondială la Salonul Auto Paris 2014 si va inlocui actualul model, care se afla pe piata de sapte ani, noteaza Promotor.ro.

Inlocuitorul deja ‘’batranelor’’ Favorit si Felicia ajunge astfel la a treia generatie, lansarea sa din 1999 fiind una dintre mutarile prin care Skoda a taiat legaturile cu trecutul si a adoptat o noua moda, mult mai moderna.

Asadar, noua Fabia pare o masina evoluata din toate punctele de vedere, cel mai relevant fiind cel al design-ului exterior. Mult mai matura, Fabia 3 primeste linii care amintesc de fratele de concern Polo, cu care noua Fabia imparte de altfel si platforma de productie. Modelul ceh rateaza astfel platforma MQB, cel mai nou si modern sablon de productie al Grupului Volkswagen, singurul model ceh care are onoarea de a  primi tratamentul MQB, ramanand astfel, Octavia.

Jozef Kabaň, seful departamentului de design de la Skoda, spune ca a venit momentul ca marca auto din Cehia sa creeze o legatura mai stransa intre caracterul practic si designul emotional. „Cu toate ca are un design mai dinamic, am marit spatiul interior in cateva arii importante. Portbagajul este mai mare si are acum cea mai mare capacitate din clasa, iar interiorul este mai lat si mai lung”, a declarat Kabaň in primul comunicat despre noua generatie Skoda Fabia.

noua-skoda-fabia-3

About News Report